Bussr Suzan-5656 böyle görüntüyü ikinci taramadami ucuncudemi görüyoruz kusura bakmayın daha çok yeniyim bilmiyorum :)
Cennet_kusum16 Bussr özel hastanelerde bir çok doktor gebeliğim başından itibaren her kontrolde veriyor. Vermeyenlerde oluyor ondada belli haftadan sonra açıp yine veriyorlar..Devlet hastaneleri hiç vermiyor. Yani Herhangi bir tarama testinde verilen özel bişey değil.
Cennet_kusum16 Bizimki yüzünü dönmüyor 😁 kepçe kulakları haricinde bişey göremedik arkasını döndüğü yetmezmiş gibi birde iki eliyle kapatıyor 😁 doktor amcası dönsün diye vurdu ağlattı ama yok yani bakalım bu cumartesi döner inşallah 😁
Serendipity16 Cennet_kusum16 ya ben iki tane özele gidiyorum baştan beri iki doktorda vermedi böyle renkli detaylı ultrasonda verdiler ilerleyen haftalarda veriyorlar mı 23+5’im şimdi
morpaqatya9 Seniz6774 Bende özele gidiyorum vermediler bu hafta gideceğim doktora söylerim banada versin ☺️
Slc cutecik yaa 😔benimde kızım hiç yüzünü göstermedi hep sırtını gördük hep elleri yüzünde gördük bakın şimdi beşiğinde uyuyor o eller yine yüzünde emziriyorm boğuşarak çünkü eller yüzden ayrılmıyor 😃
Slc gulruba ya renklide herşeyi belli çünkü masallh ya çok .sevdim çok özendim ama benim minik kızım bir kez bile yüzünü dönmeden doğdu daha ters ama huyu 😃😃ne zaman ultrasona gdecek olsam bir beyecan bir heves bı gidiyorum bebenin sırtı