gulruba Suzan-5656 masallah sübhanallah ♥️ ben 19 hafta da detaylı ultrasona girdim orda aldım renkli ultrason şimdi 28 .haftamdayim ek ücret alıyorlar mı renkli ultrason için
Bussr Suzan-5656 böyle görüntüyü ikinci taramadami ucuncudemi görüyoruz kusura bakmayın daha çok yeniyim bilmiyorum :)
Naciyemutlu Suzan-5656 maşallah annesi 💙 oğluşun düşünceli 🤭 gülümsetti beni pozu elleri de başında benimki sağolsun hep arkası dönük yüzüne bakınca da gözlerini kapatıyor iki eliyle 💙🧿
1Melike Mariaa Bizde 19 . Haftadayiz ama ultrason resmimiz siyah beyaz ve net değil acaba ultrason cekiminiz 3d mi o yüzden mi bu kadar net
Yagmurakyurek Momyy1999 yakında yeni resmi yok burda 33haftlkti hiç renkli ultroson verilmedi bunca zaman şuan 36yiz buda benim yanak reisim yiğit Alp 🩵🥰
Momyy1999 cutecik İnanır mısın benimde öyleydi 35. Haftaya kadar suratı hep elinde hanımefendinin😃 35+2de gittik ilk defa gösterdi. Doktor bile şaşırdı doğacağım az kaldı alın Buda yüzüm diyor herhalde 🤣
cutecik Momyy1999 herhalde😃 37. haftada kontrol bdha bnm bakalm nst’de aşırı harktli muayneye geçiyorum sırtı dönük😄
morpaqatya9 Seniz6774 Bu fotoğrafı nasıl çıkartıyorsunuz ultrason farklı mı benimkiler hep Siyah-beyaz çünkü 😒
Seniz6774 morpaqatya9 özel hastanede veriyorlar böyle. Normalde devlete gidiyorum ama birkaç defa da özele gittim orda verdiler
morpaqatya9 Seniz6774 Bende özele gidiyorum vermediler bu hafta gideceğim doktora söylerim banada versin ☺️
mommyy24 Buda benim oğlum şuan 19 haftalığız daha da büyümüştür 1 Aydır gitmiyoruz kontrol haftaya ❤️