Tatunya Esraabbaa Bizimki de hep yüzünü gösterdi ama artık yanaklarından başka bir şey göremiyoruz😅 Minik balon balığıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum🥹
Naciyemutlu Suzan-5656 maşallah annesi 💙 oğluşun düşünceli 🤭 gülümsetti beni pozu elleri de başında benimki sağolsun hep arkası dönük yüzüne bakınca da gözlerini kapatıyor iki eliyle 💙🧿
Suzan-5656 Naciyemutlu 🥰🥰teşekkür ederim canım benim 🤲🌹doktorum her gittiğimde niye böyle düşünceli bu oğlan diyor hep bi düşüncelere dalmış gidiyor bakalım hayırlısı 🥰💙
Naciyemutlu cutecik bizim de erkek olacak daha net görmedik elleriyle yüzünü kapatıyor yada hep arkası dönük 😂 doktorum diyo ki kız olsa anlarım da kadın bekliyo cihazla dürtüyor ama yok diyor poz vermeyi sevmiyor demek ki doğunca görcez sanırım 😂
cutecik Slc ayyy bnm oğlum kolikti gece 11′de başlar 3 gibi kesilirdi ağlaması Allah kolaylık versin cnm 🥹
Serendipity16 Cennet_kusum16 ya ben iki tane özele gidiyorum baştan beri iki doktorda vermedi böyle renkli detaylı ultrasonda verdiler ilerleyen haftalarda veriyorlar mı 23+5’im şimdi
Cennet_kusum16 Serendipity16 16 ncı haftadan sonra çoğu yer vermeye başlıyor aslında isteyin belki verirler. Cihazlarında renkli yokmu acaba
Naciyemutlu Serendipity16 canım vermiyorsa sen söyle yada mail atsınlar. Doktorum hem veriyo hem mail atıyo hemen o an burda 9+6 haftalığız gönderdi yani Şimdi 20 haftalığız beyfendi göstermiyor kendini 🤭
Serendipity16 Cennet_kusum16 vardır bence ama hiç aklıma gelmedi sormak isterim artık verirler inşallah
Minezra Bizde 11 e yaklaştık. 😍 Ayyy hepsine kocaman maşallah çokkkk tatlılar 🥹 Bende renkli resimler için sabırsızlanıyorumm
petekceee Momyy1999 benim kızım yüzünü hiç göstermiyor doktor en son doğunca göreceğiz belli oldu dedi 🤷🏻♀️ Kime benziyor o kadar merak ediyorum ki