Mrvylmz61 uzmanlarda yaptırdım Haftda bir kere gelen bir doktor var Öner bey
Detaylı Ultrason
Busra1407 ne kadara yaptirdiniz acaba bende randevu alicamda
Mrvylmz61 ilk oğlumda atakentte yaptırmıştım şuan henüz haftam gelmedi
Tugbabuglem58 1750₺ ocağın ilk haftası almıştım
asetonluoje benim suan haftam ve atakent 3,500 tl fiyaf verdi
Busra1407 telwfonla bilgi veriliyormu acaba
Tugbabuglem58 hiç bilmiyorum veriliyormu ben direk vezneden öğrendim 3500 çok fazla değil miii ya özel klinikler o fiyatlara yapıyor yada daha özel hastaneler atakent uçmuş
Tugbabuglem58 siz normalde hangi doktora gidiyorsunuz
Busra1407 sedat tekeliye gidiyorum canim evet cok fazla oldugu icin diger hastaneleri arastiriyorum bnde randevu almak icin vezneye gittigimde 3500ü duyunca randevu alamadim
- Düzenlendi
Merhabalar bende Yalova’da yaşıyorum ve sivaslıyım 58 görünce bi yazayım dedim ☺️ bide Aybala hanıma gidiyorum Sedat tekeliye geçmek istiyorum doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz acaba
- Düzenlendi
Busegrlk ben cok memenunum canim soguk bir doktor ama cok bilgili ve ben 2022de dogum yaptim sedat beyde sezeryan oldum hic yatmadim diyebilirim dikisleri falan muazzamdi hastaneyi hic soylemiyorum bulile bence yalovadaki en iyi hastane
Busegrlk bende sivasliyim canim kac haftaliksin
İlk normal olmuştu benim bunu bilemiyorum henüz ne olucak
16 haftalığız şuan ☺️
Tugbabuglem58
E tabi ki donuk olması değil bilgili olması daha önemli benim için o sebepten ilk gideceğim kontrolde oraya geçicem inşallah 🙏🏻
Ben ikiz gebeyim ikizlerden detaylıda 2 katı ücret alınıyormuş yazık değil mi 7-8 nin nasıl vereyim ya
Busegrlk henüz atakente sormadım bugün görüşmeye gitcem. Ama öğrendğim kadarıyla özel hastane ve klinikler 2 katı ücret talep ediyormuş
Busegrlk bizde 17+4