Tugbabuglem58 hiç bilmiyorum veriliyormu ben direk vezneden öğrendim 3500 çok fazla değil miii ya özel klinikler o fiyatlara yapıyor yada daha özel hastaneler atakent uçmuş

Busra1407 sedat tekeliye gidiyorum canim evet cok fazla oldugu icin diger hastaneleri arastiriyorum bnde randevu almak icin vezneye gittigimde 3500ü duyunca randevu alamadim

@Tugbabuglem58

Merhabalar bende Yalova’da yaşıyorum ve sivaslıyım 58 görünce bi yazayım dedim ☺️ bide Aybala hanıma gidiyorum Sedat tekeliye geçmek istiyorum doktorunuzdan hastaneden memnun musunuz acaba

Busegrlk ben cok memenunum canim soguk bir doktor ama cok bilgili ve ben 2022de dogum yaptim sedat beyde sezeryan oldum hic yatmadim diyebilirim dikisleri falan muazzamdi hastaneyi hic soylemiyorum bulile bence yalovadaki en iyi hastane

Tugbabuglem58
      E tabi ki donuk olması değil bilgili olması daha önemli benim için o sebepten ilk gideceğim kontrolde oraya geçicem inşallah 🙏🏻

Ben ikiz gebeyim ikizlerden detaylıda 2 katı ücret alınıyormuş yazık değil mi 7-8 nin nasıl vereyim ya

Busegrlk henüz atakente sormadım bugün görüşmeye gitcem. Ama öğrendğim kadarıyla özel hastane ve klinikler 2 katı ücret talep ediyormuş

Mrvylmz61
          Bursa şehir hastanesine gidemiyor muyuz acaba benimde aklımdan orası geçti ama hiçbir fikrim yok takipli hastalarına mı randevu veriyorlar dışardan gelenlere de verirler mi bilemiyorum