baharmom35 Melekprenses türkiyedr de genetik taramalı yapılabilir eğer kalıtsal rahatsızlık var ise cinsiyet seçilebilir Türkiyede de
Melekprenses baharmom35 tesekkur ederim kimse oyle birsey demedi hastaneden sasirdim cok iyi birsey bu
Leylaaaaa Melekprenses benim komsumda da var kadın taşıyıcıymış oğlu dmd hastasi, o yüzden 2.hamileliginde kız yaptı doktorlar, Türkiye’de yapılmış
Merve95281 Eldgrn klinefelter sendromu akdeniz ateşi, hemofili, balık pulluluğu, kalp distrofisi gibi bazı hastalıklar sadece y kromozomunda taşındığı için erkek bebeklerde görülüyor. Cehaletinizle milleti zehirlemeyin.
Eldgrn Melekprenses birşey kınamayıyorum sadece yazınız ilk okudugumda sanki cinsiyeti seçmek istiyor gibi geldi. Aklıma diğer arkadaşların yazdığı şeyler gelmedi. Amacım linç değil ama ilk yazıda mantıksız geldi devamında yazılar ile yazınızın ne olduğunu anladım
Melekprenses Eldgrn ben gayet aciklayici yazdim sizin niyetiniz kötüydü bence. Herkes ne demek istedigimi anlamis bir siz anlamamissiniz nedense. Ayrica cinsiyet secmek isteyedebilirdi bu sizi ilgilendirmez ki kiz bebek istemeleri ne gibi bir sorun sizin icin.
asyabsk Eldgrn niye öfkeleniyorsunuz ki bu kadar çok ayıp yaptığınız tanımadığınız insanları yargılamak hiç hoş değil
Melekprenses asyabsk yaptigi yanlis yorumu kabul etmiyor hanimefendi cunku cok zor ozur dilemek … kusurabakmayin yanlis anlayip yanlis yorum.yaptim demenin kotu birsey oldugunu saniyor..
Nesaras Eldgrn bazı gen hastalıklarında erkek çocuk yada kız çocukda olma olasılığı çok yüksek . O yüzden tüp bebek yapılır. Benim kız kuzenim de genlerinde kas hastalığı var ve erkek kardeşinde de aynı hastalık tekerlekli sandalye de maalesef .ilk çocuğu normal yollarla yaptılar kızları oldu ama doktor 2 çocuk için hem tüp bebek hemde erkek olması lazım diye söylemişti . Yani böyle hastalıklar var malesef .
CafersMom Melekprenses Türkiyede keyfi cinsiyet seçimi yasak ancak böyle durumlarda yapılır diye düşünüyorum sağlık bu sonuçta. Bence önce burdaki tüp bebek merkezlerine bir sorun
Esilasuu Melekprenses yavrm kızı erkeği farketmiyo ikisinede geçebiliyor bende fmd hastasıyım dayimlardada var dayımın 2 erkek cocugu 1 kiz çocuğu var 3 undede fmf var ama illaki fmf hastasi olacaklar diye bisey yok biz 4 kardeşiz erkek kardeşimin 1 inde var diğerinde yok bende var ablamda yok hem allahdan gelen bisey bol bol dua edin tabikide geçmese iyi kötü Bi hastalık ama yapicak bisey yok
Gulays Eldgrn bazı hastalıklar kromozomlar la tasindigindan erkektede xy kromozomu olduğundan y ile taşınır buda direk erkek bebegi hasta eder kadınlar da x kromozomu olduğundan gecmez neden herkes herkesi yargılayıp dövme modunda anlayamiyorum ayrıca isteyedebilirlerbenim oğlum var kızım olsun istedim kızım olur oğlumda olsun isterdim lütfen biraz dah sakin olun