Annesininmelei Melekprenses eğer genetik hastalık kanıtlanmışsa ve bebeğe geçme ihtimali varsa Türkiye de de cinsiyet seçme hakkı tanınıyor diye biliyorum. Siz bir araştırın.
Tugce48 Eldgrn anneden veya babadan bebege gecen kalıtsal hastalıklar var. Yakın tanıdıgımın iki oğlu oldu ikiside anneden gecen kalıtsal kas hastalıgına sahipti biri vefat etti biri yatalak şekilde hayatına devam ediyor. Doktorlar kız bebek yapmayı teklif etmişler hastalık aktarımı olmayacagı için ama bakamam diye kabul etmemişti tanıdıgım. Bilmeden yorum yapmayın lütfen her durumu neden yaradanın işine karışılmış gibi düşünüyorsunuz??
YesimAykut Eldgrn y kromozomu ile taşınan hastalıklar var erkeklerde oluyor o hastalık, lütfen eleştirmeden cevap yazın 🤗
Melekprenses Eldgrn asagidaki yorumlarda arkadaslar size cok guzel cevap vermis Allah razi olsun.. kotu cok bilmis zihniyetinizi kendinize saklayin. Ayrica erkek bebekte isteyebilirdi kime ne sirf elestirmek icin varsiniz. Boyle konusurken dikkat edin kinadiginiz basiniza gelmesin..
Eldgrn Melekprenses birşey kınamayıyorum sadece yazınız ilk okudugumda sanki cinsiyeti seçmek istiyor gibi geldi. Aklıma diğer arkadaşların yazdığı şeyler gelmedi. Amacım linç değil ama ilk yazıda mantıksız geldi devamında yazılar ile yazınızın ne olduğunu anladım
baharmom35 Melekprenses türkiyedr de genetik taramalı yapılabilir eğer kalıtsal rahatsızlık var ise cinsiyet seçilebilir Türkiyede de
Melekprenses baharmom35 tesekkur ederim kimse oyle birsey demedi hastaneden sasirdim cok iyi birsey bu
Leylaaaaa Melekprenses benim komsumda da var kadın taşıyıcıymış oğlu dmd hastasi, o yüzden 2.hamileliginde kız yaptı doktorlar, Türkiye’de yapılmış
Merve95281 Eldgrn klinefelter sendromu akdeniz ateşi, hemofili, balık pulluluğu, kalp distrofisi gibi bazı hastalıklar sadece y kromozomunda taşındığı için erkek bebeklerde görülüyor. Cehaletinizle milleti zehirlemeyin.
Melekprenses Eldgrn ben gayet aciklayici yazdim sizin niyetiniz kötüydü bence. Herkes ne demek istedigimi anlamis bir siz anlamamissiniz nedense. Ayrica cinsiyet secmek isteyedebilirdi bu sizi ilgilendirmez ki kiz bebek istemeleri ne gibi bir sorun sizin icin.
asyabsk Eldgrn niye öfkeleniyorsunuz ki bu kadar çok ayıp yaptığınız tanımadığınız insanları yargılamak hiç hoş değil
Melekprenses asyabsk yaptigi yanlis yorumu kabul etmiyor hanimefendi cunku cok zor ozur dilemek … kusurabakmayin yanlis anlayip yanlis yorum.yaptim demenin kotu birsey oldugunu saniyor..