Gizem2508 NigarH Kesir olanları çok görmüştüm psikolojik heralde onun için korkuyorum. Bide sanki normal doğumda kendin kalkıp çocuğa bakmak daha kolay oluyor
Mehemmed NigarH mene 2 nomrelini meslehet gorubler eslinde tibb unverstetide olub o biri usaqlarim aama indi hekim rehmete getdi deye basqa hekim axtariram
yenimama NigarH cox sagol sizde inwAllah..beli birinci hamileliyimdi ve dogus isteyirem hem qorxy var icimde bacararam ya yox bir yananda deyirem bacararamda ne var bunda🙃🙂🙂
NigarH Gizem2508 o bence her insanda farkli oluyor. Ben kesr sehersi ushaga ozum baxdim geceleride. Cox rahat oldu mene. Ikincini bilmirem🙈
LamiyaCetinkaya NigarH Qorunurduz? Allah ikisini də saxlasın, inşallah sağ salamat qucağınıza alasız siz də ❤️
Mommy24 Ayshans Mənim də həkimim Pərvin xanımdır 20 həftəyik. Bu arada əziz hamilələr, ilk hərəkətləri necə hiss etdiniz?i Məndə göbək ətrafında batma hissi olur bəzən içəridən. İlk hamiləlikdi. Dəqiq bilmirəm uşaqdı yoxsa yox. İlk hisiyyat necə olur?👀
Namish nezz98 sehf elemiremse ya 1300 ya 1500 olmalidi,men babek filialina gedirem duzu maraqlanmamwam ondan bundan ewitmiwem
nezz98 Namish babek filialı 28dən ucuzdu deyəsən elə bilirəm. Mən28ə gedirəm hələ doğuş qiymətlərini maraqlanmamışam dəqiq
Asger0vaa Jasmin2024 salam men natiq məhəromovun pasientiyem 4həftəlik hamileyem men bilən 1300normal doğuş 1500 kesr edir
Jasmin2024 NigarH hədsiz kökəlməkdən qorxuram) çünki tez arıqlıyan deyil bədənim) ay süd verərsən arıqlıyarsan sözünədə inanmıram doğrusu🙄 ona görə isdiyirəm diqqətli yeyim🙄