Namish NigarH esas odu uwag sag salamat dunyaya gelsin 🙏meni hekim ureklendirdi yaxwiki ele ozum dogdum deyirem ama yenede ikinci doguwa hazirlawdigima baxmayaraq yenede o sancini cekeceyim ucun qorxuram😅
LamiyaCetinkaya NigarH Azərbaycanlıyam amma İstanbulda yaşayıram 😀 oğlumun 3 yaşı var, 26 gün qalıb 2-ci oğlumu qucağıma almağıma 😍
NigarH LamiyaCetinkaya sag salamat inshallah meni oglum hele balacadi mende sizin kimi istwyirdim olsun gismet))
Gizem2508 Ben Sumgayıt hospital istiyorum Cavid hekim. İmkanım olsa Bakü’de günel Hekimi istiyordum tabi
Lg050393 Mehemmed Cəfərzadə Firuzə xanım . HTC klinikada işləyir, ama doğuşumu Baku Medical Plazada edir( mən Babək filalında olacam)
LamiyaCetinkaya NigarH Qorunurduz? Allah ikisini də saxlasın, inşallah sağ salamat qucağınıza alasız siz də ❤️
Gizem2508 NigarH Kesir olanları çok görmüştüm psikolojik heralde onun için korkuyorum. Bide sanki normal doğumda kendin kalkıp çocuğa bakmak daha kolay oluyor
Mehemmed NigarH mene 2 nomrelini meslehet gorubler eslinde tibb unverstetide olub o biri usaqlarim aama indi hekim rehmete getdi deye basqa hekim axtariram
yenimama NigarH cox sagol sizde inwAllah..beli birinci hamileliyimdi ve dogus isteyirem hem qorxy var icimde bacararam ya yox bir yananda deyirem bacararamda ne var bunda🙃🙂🙂
NigarH Gizem2508 o bence her insanda farkli oluyor. Ben kesr sehersi ushaga ozum baxdim geceleride. Cox rahat oldu mene. Ikincini bilmirem🙈