NigarH Salamlar necesiz qizlar? Necenci heftedesiniz? Hekiminiz kimdi? Menim 2 ci hamileliyimdi 🙈 Oglumun 1 yasi olmamis supriz shekilde hamile galdim🙈😭
Namish NigarH salaaam mende eyni birnci oglumun 5 ayi tamam olmamiw 2 hamileyem🤦🏻♀️😂baku medikal plazaya gedirem hekimim ordadi
LamiyaCetinkaya NigarH Azərbaycanlıyam amma İstanbulda yaşayıram 😀 oğlumun 3 yaşı var, 26 gün qalıb 2-ci oğlumu qucağıma almağıma 😍
Sinem10 Gizem2508 Bende aynı şekilde 🙃 30+4 şuan liv bona dea da irana Qorçiyeva doktorum . Çok memnunuz türkiyeyi aratmıyor şükür 🥰
Lg050393 NigarH birincidə 1500 doğuma qədər xəstəxana və aptekə çıxan ümumi xərcimizdi, 1400 manat doğum xərci ( əməliyyat) 41+ həftəlik doğum etmişəm. İndi 35 ci həftədəyəm və inşallah martın 1 nə gün almışam doğum üçün
NigarH Namish cox qorxurame😭😭🙈🙈 goresen nece olacag. Mende kesr olub tebii qorxdum. Dtxda eledim 3-4 arasi olmusdu. Ozumuze gelmemis ikinci supriz))
Melodimm Namish Təzə doğumum olub mənimdə♥️Qızım bir aylıqdı.Qorunmaq istəyirəm.Hekim araya vaxt qoy dedi.Siz necə qorunurdunuz?Qorxuram bu məsələdə.
htc2000 Namish hansı hekime getmisiz xanım? Men indi Teravet hekime gedirem. Tebii doğuşun qiymətini heleki öyrənmemisem.
Namish NigarH esas odu uwag sag salamat dunyaya gelsin 🙏meni hekim ureklendirdi yaxwiki ele ozum dogdum deyirem ama yenede ikinci doguwa hazirlawdigima baxmayaraq yenede o sancini cekeceyim ucun qorxuram😅
NigarH LamiyaCetinkaya sag salamat inshallah meni oglum hele balacadi mende sizin kimi istwyirdim olsun gismet))
Gizem2508 Ben Sumgayıt hospital istiyorum Cavid hekim. İmkanım olsa Bakü’de günel Hekimi istiyordum tabi
Lg050393 Mehemmed Cəfərzadə Firuzə xanım . HTC klinikada işləyir, ama doğuşumu Baku Medical Plazada edir( mən Babək filalında olacam)
LamiyaCetinkaya NigarH Qorunurduz? Allah ikisini də saxlasın, inşallah sağ salamat qucağınıza alasız siz də ❤️