nazazra24 orda yoktur belki turkiyede 19.-21. hafta arasi genelde bebegin organ taramasi yapiliyor onun adi detayli yani bebekte bir sorun kusur varmi diye. genelde turkiyede detaylida netlesiyor cinsiyeti i yuzden sordum kuzum
Cinsiyeti değişenler 😩
Babykalamar onu da yeni öğrendim işte canım 29 hafta dolacak nerdeyse çoktan üstünden geçmiş ne yazık ki gelecek ay tekrar gidicem bakalım doktor ne görecek ☺️
nazazra24 rabbimmeli ayagi duzgun saglikli hayirli evlat versin
Demet-Eser çok şükür her şey yolunda canım Rabbime şükür sağlığı çok iyi Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰😍
Bu yüzden cinsiyet için detaylıyı bekliyorum ihtimaller şaşabiliyo maalesef 😑
Benim kız ihtimali yüksek gözüküyo şuan, bi oğlum var ama 5 oğlum da olsa yine havalara uçarım öyle seviyorum erkek bebesi😍 kız dediklerinde bişey hissedemedim daha tatmadım diye mi bilmiyorum 🥲
nazazra24 selamün aleyküm canım 🪷 bugün çok ilginç bişey öğrendim 😂 daha önce boş gebelik geçiren bir arkadaşim çaya geldi bu akşam . Sohbet ederken anlattı ilk gittiği hastanede 9 haftalıkken boş gebelik olduğunu öğrendim guvenemedim ve başka.bir doktora gittim adam bırak bos gebeliği bebeginin kalp atışlarını duyuyoruz dedi 😂😂 yani ağlar mısın Güler misin 😂 aynı kişiye boş gebelik diyen de var kalbini duyuyorum diyen de çok ta güvenme yani 😂 biraz daha zaman geçsin başka bir doktora git bence içini ferah tut Allah büyüktür 😘 ben de 6+4 üm bana da dua et söz bende sana etcem 🥹❤️
Banada herkes ve ilk iki doktorum kız dedi. Ben kendim hem erkek istiyordum hem his ediyordum sanki. Son doktorum artık yüzde yüz erkek dedi. Şu an 26 olduk. Umarım yanilmazlar o kadar kıyafet hazırlık yaptım,bide Can diye konuşuyorum bebekle 😂valla canım çıkar
Qqasiyeqq aleyküm selam kuzum 😍nasıl bi doktormuş ya boş gebelik demiş 9 haftalık bebeğe ben oğlumda 9 haftalıkken gittiğimde kanat gibi el ve ayaklarını bile görmüştüm 😳😂 haklısın güzelim valla 8.ayda tekrar gidicem az kaldı 7 bitiyor ☺️ aslında bebeğimin kız erkek olması hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter bizim için ama ilk kız deyince çok heveslendik elbiseler baktık eşim kızım da kızım diyodu o biraz üzdü 🥺 her şey Allahtan tabi ama inşallah kızım olur 😍😘
Hayat31 anneler hissediyor bence çünkü ben de hep kız hissettim ama nasip tabi bakalım belki gerçekten kızdır benim 😂 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım 🥰
Linaaaaa işte olabiliyor bakalım yine ufak bi umudum var .bakalım nasip doğuma kadar kız bilip erkek çıkan,erkek denip kizcikan olabiliyor nasip herseyin başı sağlık artk
nazazra24 canım benim teyzeme de erkek dediler doğumda kız çıktı şimdi bende hamileyim bir oglumvar kızım olmasını çok istiyorum ama 16 haftalık erkek dedi doktor özel yüzde yüz dedi devlette iki hafta sonra söylesem daha doğru olur dedi ama bir umut işte sağlıklı olsunlar da hayrlisyla inşallah gelsin inşallah banada yanilirlar zaten inanamiyorm cunki içimden kız geçiyor normalde rüyalarım ters çıkıyor oğlumda kız gördüm hep erkek çıktı şimdide hep erkek görüyorum o yüzden sağlıkla gelsin yapacak bisy yok
Nurdoga hayırlısı kuzum valla ben oğlumda hep erkek görüyodum yine erkek çıktı bunda hep kız gördüm son iki üçtür erkek görüyorum 😂 sağlıklı olsunlar da gerisi boş ama bi umut işte kız çocuklarını aşırı seviyorum bi oğluşum var kızım olsa çok mutlu olurum inşallah gönlümüze göre verir Rabbim 😍
Benimde 2 oğlum var bir ümit kız olur dedim hatta öyle böyle kız hissetmiyorum bütün takvimler hesaplamalar da kız, çevremde ben de dahil kız rüyaları görüyoruz ama 14 haftalıkken doktor çıkıntı var 80 90 oranında erkek dedi şok oldum belki yanlış görmüştür ümidim var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Nurov evet öyle gerçekten ama insan kızı olsun istiyor ginede tabi sağlıkla gelsin benim hamilelikte ilkkide sıkıntıliydi şimdide şükür şuan iyiz ama etrafındaki insanlar birazcık anlayışlı olsalar belkide benim şansıma benim eltimin iki kızı var ilk oglandi ben doğumdan sonra küveze aldılar hastaneye süt için gidiyordum eltimde geldi benimle belkide çocuğumu alabilrdim die gittik kafede oturduk bana daha çocuğumun durumu belli değil kadın bana sakın erkek çocuğum var deme dedi bnde ne diyorsun dedim tabiki ama işte diyer eltim ona laf söylemiş zamanında ondan demiş sözde kadının lafına üzüldüm ama tabi geçti şükür suanki hamilelikte de gittik kanamam vardie kadın durdu birden kaynanamda demiş buda erkek die bende sağlıkla gelsin onmli değil dedim beş dakika aradan geçti eltim durdu bana sen 10 tane getirsende hepsi erkek dedi sana kız çocuk olmaz dedi bende ilk defa sesimi çıkardım derdin ne dedim benimle nie bana böyle diyorsun bide biliyrsunki hastaneye neden geldik ve kız istedigimide biliyorsun dedim tabi bunu sylerken kızarak söyledim kadın sustu kızardı şaka yapmaya başladı kabile almadım işte şimdi doktrda bana erkek dedi inan asla üzülmedim ama o kadının lafları yüzünden çok üzüldüm önemli olan sağlıkla gelsin ama işte millet bu kadar ak niyetli gelde kızma Allah’a havale ettim ama anlamadm derdi ne benimle çözemedim