Linaaaaa ayy ne olur benimde başıma gelsin bı yanılma bı supriz 🤣🤣 .2 oğlum var 3.de erkek dedi doktor ..
Cinsiyeti değişenler 😩
nazazra24 uzulme herseyin hayirlisini verir Rabbim bnde ilk hamileligimde 6.aya kidar hep kiz dediler sonra akilli bi doktor erkek oldugunu soyledi inanin dogurmadigim kizimi kaybettim diye uzuldum alisirsin insallh hakkinizda hayirlisi olsun
nazazra24 ayrıntılı ultrason a girmismiydiniz yani orda net soylerler
nazazra24 uzulmeyin saglikli olsun hayirli evlat olsun venim de 5aya kadar erkek demislerdi iki kızım var esim de kzilarimda bende havalar a uçtuk resmen hergun heyecan la oglumuz olacak diye umitkendik cok sevindik ailece fakat 22_23 hafta gelinceye kadar erkek deilmis kzimis ayrıntılı ultrason a girfimve kiz olduğunu öğrendim tabiki takdir ilahi rabbimmlayik gormus vermis vardir herşey de bir hayir ilk cok zor oldu küçük kizim hayir o erkek diye kiz olmasını kabullenmedi bizde biraz üzüldük ama zaman gecince alistik bugun alışveriş ini yaotik mesela üçüncü kizim ama yinede bir heyecan ve mutluluk la aldik eksikleri rabbim saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin cümlemize insllh
nazazra24 bana 15. Haftada koz denildi emin olmak için 2 hafta sonra başla doktora gittim oda koz dedi aynı gün beni radyolojiye yönlendirmişlerdi oda kız dedi sonra 20. Haftada kendi doktorum kız dedi 22 haftada ayrıntılıya girdim kız dediler yani bende kesin diye alışveriş başladım inşallah değişmez
Sessizlik-21 ay evet ya çok ağlamıştım neden kız değil diye ama nasip işte hala bilmiyoruz kesin olarak yine gidicem bakalım ne dicek
Demet-Eser yok kuzum ben ayrıntılıya girmedim 30.hafta yarın dolacak girebilir miyim bu saatten sonra sence geç değil mi ? Evet ben de kız değil diye çok üzüldüm ama Rabbimizin bi bildiği var hala da tam emin değiliz eşim de çok üzüldü kız olmadığı için o yüzden başka doktora gidelim diyor
Yusufeymenimm inşallah kuzum ne güzel her şeyi pembiş pembiş alıcaksın 🥹 Rabbim bana da nasip etsin inşallah 😍🥰
nazazra24 aminn benim 2 oğlum var 3. Koz olması çok sevindirdi
nazazra24 detaylida da mi anlamadilar?
Yusufeymenimm Allah bağışlasın kuzum sağlıkla gelsin inşallah minik prenses darısı başıma 🥰🌸♥️
Babykalamar detaylıya hiç girmedim kuzum ya ırakta yaşıyorum ben özel kliniklere gidiyorum hep ama hani doktor detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi bu ikinci gebeliğim detaylı ultrasonu ben bile yeni duyuyorum ilkinde de hep burda gidiyodum
nazazra24 hayirlisi olur insallh
nazazra24 orda yoktur belki turkiyede 19.-21. hafta arasi genelde bebegin organ taramasi yapiliyor onun adi detayli yani bebekte bir sorun kusur varmi diye. genelde turkiyede detaylida netlesiyor cinsiyeti i yuzden sordum kuzum
Babykalamar onu da yeni öğrendim işte canım 29 hafta dolacak nerdeyse çoktan üstünden geçmiş ne yazık ki gelecek ay tekrar gidicem bakalım doktor ne görecek ☺️
nazazra24 rabbimmeli ayagi duzgun saglikli hayirli evlat versin
Demet-Eser çok şükür her şey yolunda canım Rabbime şükür sağlığı çok iyi Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰😍
Bu yüzden cinsiyet için detaylıyı bekliyorum ihtimaller şaşabiliyo maalesef 😑