HazelBaskal Nursem 14 de gosterdi bizimkisi erkek daha cabuk gosteriyormus diyorlar kiz olmasin seninki🙏🤗
Cemile4556 HazelBaskal cnm yani sismek ama en çokta ayaklarımda bacağımda var böyle yer yer morarmış ayaklarım , biraz ayakta kalınca çok ağrıyor anca oturunca ağrısı diniyor 😶😖🥰
Meryemmmm DeryaDemir belli benim cnm 15+2 de ögrendim kız olduğunu 💕22 Nisan Doğum Allah'ın izniyle 🙏
DeryaDemir Meryemmmm benimkinde 12/5göstermedi haftaya artık inşallah hepimiz sağlıkla kuçağımıza alalımda...🙏💕
TugbaKE DeryaDemir programa göre doğum tarihi 3mayıs 13haftada öğrendik kız bacak arasıda belliydi ama hazırlık yapma bi hafta sonra net söylerim dedi
Esrabukenler Esmalpaslan66 Çin takvimine baktın mı belki fikrin olur tabini Allah bilir ama ben dayanamayıp bakmıştım
Esmalpaslan66 Esrabukenler canım baktım erkek dıyor ama daha öğrenemedim tabi ne kadar dogru bilinmez
HazelBaskal XyveAnnesi cikmiyor kizlar ya bana cin takvimide rus takvimide kiz diyordu.%100 erkek dedi gecen hafta doktor 15.haftadyim suan👶👼🙏
SerpilPalaAkta XyveAnnesi doğru çıkmıyor bana kız gösteriyor ama erkek bebeğimin cinsiyeti herşey Allah'dan öyle şeylere inanmayın derim
Ranamahsunmiran XyveAnnesi]https://mutluresim.com/image/Pvwgu banada bakar mısınız ilk gebeliğim 14 haftalık doktorum erkek tahmin etti sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏🙏🙏
princess Vldnaky İkili testte ense kalınlığını ölçüyorlar, ultrasonda detaylı bakıyorlar. Bu esnada doktorun bir fikri oluyor cinsiyet konusunda tabi. Bize de söylemişti %90 kız bebeğiniz diye
Vldnaky princess bugün gittim doktorun ikinci bakışıydı ikisindede göstermedi kendini açmadı bacaklarını bi türlüü ☹