Pitircikveannesi DeryaDemir Benim 16 haftalık nisan 15 tahmini Doğum tarihi. Net konuşmadı ama kıza benziyor dedi.. 18.haftamda tekrar gidicem İnşallah bu sefer kesinleşir🙏
Meryemmmm DeryaDemir belli benim cnm 15+2 de ögrendim kız olduğunu 💕22 Nisan Doğum Allah'ın izniyle 🙏
TugbaKE DeryaDemir programa göre doğum tarihi 3mayıs 13haftada öğrendik kız bacak arasıda belliydi ama hazırlık yapma bi hafta sonra net söylerim dedi
Adelimm DeryaDemir bende 15 + 5deyimm pazartesi gideceğim doktora geçen gittiğimde kıza benziyor demişti ama emin olamadıı çok heyecanlıyımmm 😇😇 nisan sonu olacak doğumda Allah izin verirse
Esrabukenler Esmalpaslan66 Çin takvimine baktın mı belki fikrin olur tabini Allah bilir ama ben dayanamayıp bakmıştım
gzm Pitircikveannesi Ben bugün gittim 100%100 erkek dedim 3 kere gosterdi organını 😁 Benimde 16 nisan doğumum insallah
Nilinannesi Bizde 14. haftamızdayız, 1 Mayıs son beklenen Doğum tarihi. İki hafta önce ikili test yapan doktor %20 kız gibi ama sakın alışveriş yapma dedi 😂 önümüzdeki hafta kendi doktorumla randevumuz var inşallah belli olur artık 🌸
Tosbiginannesi Nilinannesi yaa aynıyız bende 14 haftaligin 12 haftada %51 erkek dedi 13 haftada soylemedi merakla bekliyoruz hayırlısı insallah 😍
Ozgefe 12 haftalıkken doktorum kıza benziyo dedi şuan 13 haftalığız 3 hafta snra kesin öğrenicez inşallah tabi bn daha erken gitmezsem😃
Nilinannesi Tosbiginannesi belli olsun da bir an önce bir şeyler alayım istiyo insan ☺ Sağlıkla doğsunlar inşallah
Nursem 15 haftalık olduk cuma randevum var tahmini doğum tarihimiz 23 nisan 😍 kıza benzetmişti bakalım 🙏🏻💕
HazelBaskal Nursem 24 nisan benimde🤗 bana %100 erkek dediler gecen hafta.bazilari hemen gosteriyormus😁
XyveAnnesi Bizde çok merak ediyoruz,nisan sonu mayıs başı gibi doğumum,13.cü haftamdayım,8 kasımda kontrolüm var,inşallah gösterir belli olur😍
HazelBaskal Vldnaky ikili testte cinsiyet belli olmuyor ense kalinligina ultrasonla bakiyorlar kan testi yapiliyor birde ama doktora sorabilirsin istersen gorurse soyluyor zaten canim
princess Vldnaky İkili testte ense kalınlığını ölçüyorlar, ultrasonda detaylı bakıyorlar. Bu esnada doktorun bir fikri oluyor cinsiyet konusunda tabi. Bize de söylemişti %90 kız bebeğiniz diye
atesinannesi Vldnaky kendini gosterirse doktordan rica et ama sana tavsiyem ozel polikinlikte yaptir 3lu testini felan renkli dolperi felan yarim saat bakiyolar birde cinsiyetini bile soyluyorlar yada ozel hastaneye git
Vldnaky HazelBaskal bende yarın alcam sonucu doktor bunda belli olur cinsiyet demişti ultrasonda ense kalınlığı çok iyi demişti inşallah yarın öğrenirim gittiğimde göstermedi kendini
cansuece Mayıs 5doğuö nasipse ikilide %70kız bence dedi ama bu hafta daha net öğrenecez inşallah .bide bu ikili de normal ultrasondan bakıldı her zamankinden daha ayrıntısız baktı .eller var ayaklar parmaklar dedi bitti bu normali dimi ?
SerpilPalaAkta Benim hemen belli oldu 13 haftalık şuan doktorum direk erkek bebeğin olucak dedi çok şükür herşeyi güzel çıkdı ❤🙏