Nurarslan dlrgktn bende 13+5 cinsiyetini soylemedi doktor bende cok merak ediyorum.bu 3.gebeligim ve neden bilmiyorum ilk ikisinde bukadar heyecn yapmamistim😊
-silinmis110- Meryemmmm kac haftalık 😁😁😁 hic istemiyorum 22 nisani daha doğrusu 21 ve 23 nisan arasi tatil günleri ondan ilgilenen pek olmuyor😀😀
Adelimm DeryaDemir bende 15 + 5deyimm pazartesi gideceğim doktora geçen gittiğimde kıza benziyor demişti ama emin olamadıı çok heyecanlıyımmm 😇😇 nisan sonu olacak doğumda Allah izin verirse
-silinmis110- Adelimm benimde 15+4 arada bir gun var benim oglan edepsiz 😂😂13 haftada ogrendim cinsiyet ini 😂
Adelimm -silinmis110- ayy ne güzel bizim doktor işte ince belli bi kıza benzıyor ama sen yıne de kımseye söyleme emin olmadan dedi 😄 öyle gün sayıyorumm..
-silinmis110- Adelimm hayırlısı olsun canim kiz evlat candir valla benim kizim 6 kasimda 2 yasini bitirecek ben egilemiyorum yerden herseyi o bana veriyo simdiden yardim ediyor 😍😍😄😀
gzm Pitircikveannesi Ben bugün gittim 100%100 erkek dedim 3 kere gosterdi organını 😁 Benimde 16 nisan doğumum insallah
Pitircikveannesi gzm Ay Maşallahhhh 😍 Gözün aydın canım sağlıkla gelir İnşallahhh🙏 Bende 2 hafta sonra gidicem 18 haftalık olacak İnşallah cinsiyeti kesinleşir benimkinin de🙏
Esmalpaslan66 Esrabukenler canım baktım erkek dıyor ama daha öğrenemedim tabi ne kadar dogru bilinmez
Gamzesahn6 13+1 haftalığım bende geçen hafta %90 kız demişti yarın kesin söylecek hayırlısı olsun 11 mayıs Doğum