Edus35 3438FG şuan tıkalı burunla yazıyorum onderce genİz akıntısı bugün ara ara oldu o çıktı şimdide diyorum kendime acaba işte bugün ne yaşıcam yarın oluyor gene aynı düşünce nerem ağrıcak psikolojim iyice bozuldu
Adenala Edus35 Kız bir de 1. 2. Trimester uyursun diyorlardı nereye uyuyorum 3. Trimester da zor uyurum bu gidişle 😂
Edus35 hlalclky1 arada sıcak arada soğuk oluyor benim ama her gece mutlaka kıyafet değişikliği fix yapıyorum 😩😃
Hasreti Edus35 36+5 canm bende hep xaöan geçsin bebeğime kavuşaym diyodm hep ama şimdi Yusuf Yusuf başladı 😅😅
Edus35 SSenaaa ay inşallah canım kavuşulsun en azından odak noktası bebiş olunca ağrıları bile bu kadar hissetmeyiz ya
Anneseker Edus35 37 haftadan selamlaaar kasılma ve regl ağrısı gibi ağrılarım var o yüzden uyuyamadım
Eminebulbul Adenala Edus35 artık uyuduğum uykuyu anlamıyor Tgba2727 34.hafta ve yaklaşık 4 haftadir iyice arttı uyuyup uyanınca bile bugünde uykumu alamadım diyorum heryerin agriyo dovulmus gibiyim resmen uykudan kalkınca rabbim yardımcımız olsun`
Elif381 Tugba_ylcn sırt ağrınız oluyor mu kaç haftalıksiniz bugün birde karın kasık ağrısı başladı bende çok mu ayakta kaldığım için yoksa yalancı sancı falan mı bilmiyorum