Eminebulbul Adenala Edus35 artık uyuduğum uykuyu anlamıyor Tgba2727 34.hafta ve yaklaşık 4 haftadir iyice arttı uyuyup uyanınca bile bugünde uykumu alamadım diyorum heryerin agriyo dovulmus gibiyim resmen uykudan kalkınca rabbim yardımcımız olsun`
123123 Edus35 bu saat olmuş deprem korkusuyla uyuyamıyorum yanımda 3 yaşındaki çocuğum karnımda günlerini saydığım neler bekliyor bizi bilmiyorum
Cambardak__ Sadece hamileler değil bu aralar enerjisel kötü bi akış var saatlerce yatakta dönsemde uyuyamıyorum allah yardımcımız olsun depremlerden afetlerden korusun ülkemizi 🤲🏼
123123 Cambardak__ malatya da yaşıyorum maalesef bir yıldır nasıl yaşıyoruz anlayamıyoruz daha bugün felaket bi şekilde sarsıldık kızımın bağırıp yanıma koşması gözümün önünden gitmiyor ama elimden de hiçbirşey gelmiyor yastığa hiçbişey düşünmeden kafamı koymak istiyorum sadece 😞
Anasinincani Edus35 34+6 yiz kızımın kıyafetlerini utuledim çantasını hazırladım bı baktım saat 3e geliyor
Edus35 Anasinincani maşallah bende 3 gündür tüm yıkanacak herşeyi yıkadım ütüledim bugün bitti yarın da nasipse çantaları yararlıdan yoruluyorum çünkü
Anasinincani Edus35 ben bir haftadir uğraşıyorum çok şükür bugün bitti artık e alışverişi yıkaması özellikle kurutmasi zor oldu bide 16 aylık oğlum da var onunla da ilgileniyorum