Imcea cennetb 3 tane kızım var. 4.hamileyim kızım olacak tekrardan Cemre Naz Ervasu Asya Kumsal Doğacak olana da Eylül Ada koymayı düşünüyoruz
sarikiz1 Imcea maşallah 👏 ben 2. Ye hamileyim ilk kızımla arasında 4 yaş var şimdi 2. Olacak diyorum acaba çok beklemeden 3. De olsa mı yapabilir miyim birlikte büyüsünler istiyorum ama o cesareti hala bulamıyorum 🙈☺️
Tubadonmez Ben de 26+4deyim hiç fikir yok aklımda:) ipek, serra, neva bunları çok beğeniyorum. Rüyamda da beyza koyuyordum.
Humeyranin Zeynep777 karsu ben de istedim herkes karasu dedi bizim buralarda su markası dediler. Diziden özenmişsin dediler el birliği ile soğuttular. Göksu koyacağız
Zeynep777 Humeyranin Ya sormayın ve de nisa ismini içime sinmisti ama söyleyince herkes bı burun kivirdi soğudum
Momseyda cennetb benim de kızım olacak inşallah umay ve Gökçe isimleri hoşuma gidiyor farklı öneri olursa ben de burada kalayım 😊
Dygudamla81 cennetb kızımın adı Damla ikinci kız olursa Duru olucak ama bence Günce Nehir Gökçe Nil Bunlarda güzel 🌸
Ballkupu esrhsn bende aden dusunuyordum ama anlami malesef cennet bahcesi degilmis ‘ Aden Necm ve Hud surelerinde geçen Aden kız ismi olarak kullanılmaktadır. Allah’ın yasaklığı kavimlerden birinin ismidir’ yaziyor internette