Zeynep777 Humeyranin Ya sormayın ve de nisa ismini içime sinmisti ama söyleyince herkes bı burun kivirdi soğudum
nurcan355 cennetb biz Alânur koyucaz birsürü anlamı var en bilineni çok renkli,parlaklık diger anlamları: yarı ışıklı,bin tane gün bin tane güneş,aydınlık,nur üstüne,fevkalade,çok üstün nur suresi 35. ayette de geçiyor aydınlık üstüne aydınlık olarak bende bin tane isimden sonra buna karar verdim
Ozgeyalcinkaya Balbebek012 bende 17 haftalık hamileyim cinsiyetimiz kız ben Allah’tan bisye olmasa İlkay mihra koyucaz
Drysoz Cinsiyeti belli değil ama kız olursa Kardelen düşünüyoruz. Çok zor geçiriyor benim hamileliğim. Anormal bir mide bulantısı, dolayısıyla aşırı açlık ama meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse buna ithafen düşündük. Gerçi bu durumda kardelen ben oluyorum ama dkdjdj
biranne__ cennetb Ada var Buket bu aralar çok hoşuma gidiyor iklim de güzel onu da düşünebilirsin başka… Esin, Ekin, Temmuz, Kumsal, Nefes, Doğa, Duru, Ceylin, Seren, Beste, Yaz
Ballkupu esrhsn bende aden dusunuyordum ama anlami malesef cennet bahcesi degilmis ‘ Aden Necm ve Hud surelerinde geçen Aden kız ismi olarak kullanılmaktadır. Allah’ın yasaklığı kavimlerden birinin ismidir’ yaziyor internette
Tenzile2012 Gul45 demir eksikliğin var büyük ihtimalle doktoruna mutlaka söylemelisin demir ilacı veriyor geçiyor sonra 🌺
biranne_ikibebek cennetb Bade,Lidya,İlay,Alin,Alina,Ayliz ,Arel,Arsen ,Mira Dila,Dilan,Dilay,Asel,Lavin,İlperi ,Hazar,Ajda