yeschef-13 Bizim oğlumuz olacak ama kız olsaydı da ismi belliydi Saye ismini istiyorduk belki fikir olur
liyaveannesi Valla ben de şimdi kız isimleri sormak için girmiştim tam. Biz de kararsız kaldık hangisi olsun diye. 8.aya gireceğiz hala karar veremedik. İnci, İpek, Alya, Eliz
Btlfth Benim kızımın adı Asel Beyza ikinciye hamileyim ama cinsiyeti belli değil daha o yüzden isim için daha bakamıyorum şuan ama aklımda kalan bazı isimler var mesela Hafsa Rabia Ebrar Nisa Gökçe Zümra Elif Ada Hatice Kübra Zeynep sare gibi isimler var etrafımda
imbrosmerve cennetb kız ismi zormuş mu gerçekten😂 Allahıııım sen bana bu zorluğu yaşamayı nasip et nolur ya😂 bi dua eder misiniz benim için, cinsiyeti daha belli değil de, kız çok istiyorum🥲🙏🏻💖
Aminealeyna cennetb ilk kızım Amine Defne. Cok uysal sakin ve akıllı bi çocuk. Dusundigumuz isimlerde melina ve liya vardi. İkinci kizim yolda Nil Mira koyucaz. Duaundugumuz isimler meryem,bade,ada,doğa,minel bunlardı.
Hilallaylizz cennetb kızım olacak adımı Eflin koycam sana da fikir olsun Mihra Zümra İsra İsimleri çok güzel