Evremo Devlette doktorlar hiç bir taşın altına elini koymak istemiyorlar bence. Başımdan gitsin de diyor sallıyor gibiler
Serapjjj Papatya123_ valla bizler bile ultrason fotosundan tahmin yapabiliyoruz doktor bi tahmin bile yapamadi🤣
Papatya123_ Serapjjj Devlete gittiğim de özele de gittim bu remi verdi ama o erkek dedi ben emin olamadım 12 + 5 de söyledi
Asena96 nurcan__34 ben fakulte hastanesinde 11 haftalikken doktorum tahminde bulundu sonrasinda 15 haftaya denk geldiginde tekrar kontrolum net olarak soyledi ozelde de 12 haftada tahmin bulundu
Sermec27 nurcan__34 ilk oğlumu 12+3 te devlette öğrenmiştim ikinci oğlumu 17 de özelde öğrenmiştim üçüncü oğluma hamileyim 15 te öğrendim devlette
Papatya123_ Sermec27 İlki en erken öğrendiğiniz olmuş . Bende kızımda öğrenemedim ikinci hamileliğim bunda hemen öğrenmek istiyorum 🙂
Sessizlik-21 Sukrandonmz bu kadar sık gitmeyin ultrasonda zarar verir bebege cinsiyetini birkin ogrenmeyiverin
Meyranas nurcan__34 devlet 20 haftadan önce söylemiyor ilk gebeliğimde özelde 14 haftalıkken öğrenmiştim devlet 20 haftadan sonra söylemişti
Sermec27 Papatya123_ aynen ilk oğlumu erken öğrendim erkeğe benziyor demişti 16 da zaten erkek olduğu kesinleşmişti 🥰
Papatya123_ Sermec27 bi kızım var benimde ikincisine 75 % erkek dedi özelde doktor ama bakalım çok merak ediyorum ne olacak 🙂
Ezgiklsz nurcan__34 canım ben özelde öğrendim ama emin olmak için 17+2 devlete gittim oda kız dedi onayladı o vakitte gördü yani. Pozisyon için çikolata ve şekerli şeyler yemeden git bence dikkat et çünkü onlar hareketlendiriyor
sariniz13 Sukrandonmz ay ben ayda 1 kere bile ultrasona giremiyorum ağrım çok oluyor siz nasıl dayanıyorsunuz bu kadar😂