Papatya123_ Sermec27 bi kızım var benimde ikincisine 75 % erkek dedi özelde doktor ama bakalım çok merak ediyorum ne olacak 🙂
KbK nurcan__34 özelde 14. haftada %80 diye tahminde bulunmuştu bir hafta önce devlete gitmiştim hiç birşey dememişti o zaman, bugün devlet hastanesin de 16+6 da direkmen kendisi söyledi zaten doktordan doktora değişiyor sanırım bu durum
Anneelikk nurcan__34 bence bir kerelik de olsa özele gidin cihazları iyi doktor da tam anladı mı hemen söyler cinsiyeti 13+1 de özelde öğrendim doğuma kadar da degismedi kesindi.
sariniz13 nurcan__34 tek kullanımlık toz bi ilaç vardı onu kullandım ama birşey değişmedi gibi bazen bıçak gibi saplanıyor 2 gündür de idrarım çok koyu ve ağrılı
Anneyim5818 sariniz13 çamaşırınıza nioli yağı damlatın 1 ya da 2 damla cok iyi geliyor. Anında etki ediyor. Benim tek kurtarıcım diyebilirim. Doktorunuza sorun tabiki yine de
Rezan_korkmaz nurcan__34 vala canım benim 18 haftalık di devlet bana halen yüzde eli tahmin yaptı bende iki gün sonra özele gittim bana bebeğin direk erkek dedi birde pipi resmi verdi🫢😀😀😀