Fadimekk dderyaa72 kısa süreli ise nişane kanaması olarak adlandırılıyor eğer biraz sürüyor ise doğum başlangıcı diyorlar
Mutluannebebek 4+1 şuan çok heyecanlıyım ☺️ Bebek bekleyen isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip etsin inş yeni anne adaylarına hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏
Bussr My2 canını sıkma.verende Allah alanda.benim bir düşüğüm var bu gebeligimdede korkuyorum ama Allaha emanet.sende öyle düşün Rabbım ol der olur
yeni-annelik merimiri keseyi gördük 4+6 dayken tek kese vardı ben ikiz istemiyorum şahsen nasıl bakarım bilmiyorum ilk hamileliğim bir de 🥲
yeni-annelik esows benim 4+6 haftalıkken keseyi normal ultrasonla görmüştük aslında sizin neden göremediler acaba
yeni-annelik Mutluannebebek adet olmam gereken gün kan vermiştim 483 çıkmıştı ama bir daha yaptırmadım
Mutluannebebek 23 ocakta 15.61 le öğrendim 25 ocakta 25.25 değer çıktı yarın tekrar kan vericem beta değerlerim nasıl sizce kızlar pazartesi günü de keseyi görmek için doktoruma gidicem
Eylulmeselesi Mutluannebebek aynı yere mi vermiştiniz kanınızı aynı hastane ve aynı saatlerde olması önemli biraz az artmış gibi ama daha çok yeni döllenmiş . Bence biraz siz kan takibi yapın kan vermeye gittiğimde acildeki doktor 2000bin civarı kese görünür demişti . Doktor fiyatları da az değil hemde siz stres olmasınız
ahsengl Semanur_AkMo peki idrar da çıktı mı benim 76.96 dıydı bi kaç gün önce çıkmadı testte merak ediyorum bir testte de silik çıkmıştı ilk yaptığımda sonra erken gebelik testin de çıkmadı
Semanur_AkMo ahsengl ben kan testi verdim idrarda kendim erken gebelik testi denedim çok az silik çıkmıştı ama regli geçmeden 3 gün önce denemiştim