Mutluannebebek Razirazi Süreç sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️Sizin de hayırlı olsun ben yarın kan vericem tekrar pazartesi de kese için görüşmeye gitmeyi planlıyorum bakalım nasip 🙏
Eminekmsr Silacavdar 6 haftalık gebeyim. Öğreneli 2 hafta oluyor. Ultrasonda henüz gözükmüyor ama kalp atışı dinledik bugün🥰❤️
Razirazi Mutluannebebek değer 1500lerde iken görünürmus kese o yüzden haftaya cuma gel dedi bana doktor hesaplama yaparak
Busraakl 5 haftalık benimde 🥲 Bir kese göründü içinde oluşumda vardı ama biyolojik olarak ikiz genim çok yüksek. İkiz olma ihtimali var mııı ?
Eylulmeselesi Mutluannebebek aynı yere mi vermiştiniz kanınızı aynı hastane ve aynı saatlerde olması önemli biraz az artmış gibi ama daha çok yeni döllenmiş . Bence biraz siz kan takibi yapın kan vermeye gittiğimde acildeki doktor 2000bin civarı kese görünür demişti . Doktor fiyatları da az değil hemde siz stres olmasınız
Mutluannebebek Eylulmeselesi Aynı yer ve aynı saatlerde vermeye dikkat ettim ama değerler bu şekilde nasip tahlil vermeye devam bekleyebilirim haklısınız acele etmemek lazım.hafta tamamlama değil beta değeri yükselmesiyle alakalı sanırım kese doğru mu anladım ilk gebeliğim de
Cansubasar Esrashshshssh devam etmedi canım progestan kullan dedi bana ama normal akımtım var sarı olandan
Eylulmeselesi 5+3 teyim bende yarın doktor randevum var , doktorumun söyleyeceklerini çok merak ediyorum
Bussr Esrashshshssh kaç güne kesilir bisey diyemem ama kanamayi durduran Bi fitil. birde yatmaniz lazım. ilk haftalardayim bende yatıyorum fitil olarak kullanıyorum ama devamlı yatıyorum
Eylulmeselesi Mutluannebebek umutsuzluğa kapılmayın . Allahım herşeyin hayırlısını versin bende 2 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim . 16 ya yükselmiş 2 gün sonra geri düşüp regl olmuştum . Sağlıklı bir gebelik olsaydı yükselir ve tutunurdu. Bu bile mucize bence sağlıksız bir bebek dünyaya getirmenden rabbim koruyor nasıl güzel yaratmış bizi .
pamukpamukoldum bilgeeS kuzum cok mide bulantısı var Cok erken başladım sanki 🥺 Sizde yon galiba Bi benim mi mide bulantım basladı🥺
Bilge_19 Cansubasar benim spn adet tarihime göre 5+3 ama bthcg 5+1de 506 çıktı doktorum kese için gün bile vermedi tekrar kan istedi
Cansubasar Bilge_19 geç döllenme büyük ihtimalle 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişine banacak 2 katı yükselmişse sıkıntı yoktur allahın izniyle
yeni-annelik Mutluannebebek adet olmam gereken gün kan vermiştim 483 çıkmıştı ama bir daha yaptırmadım
Mutluannebebek yeni-annelik Takip amaçlı 2 günde bir tahlil vermemiz gerekiyor sağlıklı ve düzenli bir artış olmalı diye biliyorum kese için doktorunuza başvurursunuz zaten o da kişiden kişiye değişiyor gibi yorumları okuyorum da kimisi 4. Haftalarda kese görmüş kimisi 5 ve sonrasında görmüş beta düzeyine göre de değişiyor sanırım
Mutluannebebek Eylulmeselesi Çok haklısınız muntazam yaratmış yaradan veriyorsa da vermiyorsa da vardır bir bildiği inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese teşekkür ederim desteğiniz için
bilgeeS Adensmom8 5+4 iken bu haftalar ne gibi belirtileriniz vardı ben korkuyorum belirti sezemeyince kendimde