Arkadaşlar erkek bebek icin isim onerirmisiniz
Erkek bebek isimleri👶
Ben de şurda durayim 🤗 babasına bıraktım ama hep kız bebek postu görüyorum. Belki güzel fikirler gelir 🤗😇🤗
Yumurcak-1357 biz Göktuğ Alp koycaz inşallah :) ama arden ismini çok beğeniyorum
Gulayse0233 insallah canim aslinda aklimizda var ama ben cinar ismini istiyorum esim ege diyor🙄 bakalım baska ne isimler gelicek kac haftalik gebesiniz
Yumurcak-1357 çınar ege koyun sizde ikinizinde istediği olmuş olur tabi iki isim isterseniz ☺
Kamelya iki isim olarak istemiyoruz ama bakalim artik
Yumurcak-1357 ben alperay koyacagm cnm miraç egemen ege emir egmen
Yumurcak-1357 miraç
Yumurcak-1357 son 5💙 bizde Alp Tuğra koyucaz🤗 Yekta Alp,Metehan,Atahan,Göktuğ,Gökalp,Göktürk,Ali Turab Bunlarda ilk düşündüğüm isimler arasındaydı öneririm👍
Ben ömer ismini cok seviyorum. Basina da vefat eden babamin adini koyucam. Erol ömer olacak nasipse insallah 💓
tugbaozdemirkan41 allah rahmet eylesin canim guzel isim
Allah kısmet ederse Eymen koyacağız :)
Yumurcak-1357 yolu anca yarıladık biz canım. 24+1 olduk . Sizin bebiş ne kadar? Eşim hergün bir fikirle geliyor bugünlerde 😅 ne izlese bunu mu koysak diyor. 😅😅 ilk Gece düşündük. Tek başına güçsüz geldi. Gece Alp, Alparslan fikirlerimiz arasında degistirmezse babamız. Ben kararsız biriyim 🙈 ilk bebiş de babaya attım topu.
Yumurcak-1357 ben Alparslan koyucam inşallah
Yumurcak-1357 Biz “Devrim” koyacağız eğer erkek olursa 😅💙
Ben En sonunda Eymen isminde Karar kıldım. Allah izin verirse o olacak 🥰
Eskiden hep “bir gün oğlum olursa adını Özgür koymak istiyorum “ dememe rağmen şuan bir türlü ısınamıyorum bu isme 😕 cinsiyetimiz belli değil ama başka da hiç hoşuma giden erkek ismi yok
Yumurcak-1357
Sarper
Gökdeniz
Göktuğ
Arden
Uras
Çağan
Arden
Doruk
Toprak
Deniz
Ediz
Çağdaş
Arın
Gönenç
Uygar
Benim oğlumun adı da Doruk Ata💙
Sarper
Gökdeniz
Göktuğ
Arden
Uras
Çağan
Arden
Doruk
Toprak
Deniz
Ediz
Çağdaş
Arın
Gönenç
Uygar
Benim oğlumun adı da Doruk Ata💙
Musab... Lütfen hikayesini YouTube den izleyin eminim içiniz ısınacak.. Musab bin umeyr hayalhanem sohbetini dinleyin 18 dakika 😊
Yumurcak-1357 biz eşimle en başta anlaşma yapmıştık erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım ismini, bebeğimiz erkek ve ismi inşallah Alpaslan Ali olacak🙏🏻💙