zumraninannesii Biz 12+3 haftalık olduk dogumumuz temmuzun sonu ağustosun başına geliyor galiba tam bilmiyorum bizim ki sezaryen oldu kızım hakkımızda hayırlısı olsun bn 24 yaşındayım 1 yaşında kızım var ve 12+3 haftalık hamileyim ya siz ☺️
Beybitooo zumraninannesii ay bizde 11+3 ağustosun 1 5 i arası doğum dedi doktor benimde 3,5 yaşında kızım var bi tane 🥰
Busraoz zumraninannesii 11+5 benim de ilk çocuğum sezaryen 2.de planlı olur ben de temmuz sonu doğuracağım🥹 beklenen doğum tarihi 9 Ağustos ama 10 gün öncesinden sezaryene alırız dedi doktorum. Bakalım 2.sezaryen nasıl olacak🌸
yenidenanne34 zumraninannesii bende 15+2ikinci bebegim ve sezeryan olacagi icin temmuzun ilk 2 haftasi icinde olur dogum muhtemelen 🥲🥰
aslip7 ezgi7 ben zumraninannesii 14+1 ilk bebeğim olacak temmuz sonuna doğru olacak sanırım. Cinsiyeti öğrendim oğlum olmasını çok istiyordum kız dedi doktor onun için üzülüyorum
nilmom55 Bende 16+4 teyim. Hersey yolunda giderse 6 temmuz gözüküyor dogum 😇 ilk hamileligim artik sezeryan normal nasil olur bilemiyorum
Roselight Benim de 13+4, temmuz sonu gibi doğum yapacağım ☺ İlk hamilelik, o yüzden doğum şekline ilerleyen zamanlarda doktorumla karar vereceğiz
imbrosmerve Busraoz merhabaa🌸 ben de 11+4üm de şeyi merak ettim. Doktor şimdiden neden 10 gün öncesinde sezaryene alabiliriz dedi ki?
momofmychildren zumraninannesii biz bugün 12+1 oldukkk 🐣 Bugün ikili taramaya gideceğim cinsiyet öğrendiniz mi herşey yolunda mı?
Lilnur momofmychildren ben 12+2yim 11 ken ikiliye gittiğimde söylemediler cinsiyeti göremediler yani hala küçük dedi doktor
Nurasl1 13+1 28-31 arası temmuz sonu gozukuyoruz doğum. ilk bebek bakalım nasıl ne zaman gelicek bebiş normal düşünüyorum ama nasip bakalım ☺️☺️
Minezra zumraninannesii bende 10 haftalığım sanırım ağustos sonuna geliyor sezeryan 28 yaşındayım 2 kızım var 🤲🥹