2prensesannesiiii Slnspt 13 ekim normalde ama 2 hafta geç döllenme olmuş 27 ekim olarak hesap edeceğiz dedi dr
Srylcnkya Merhaba arkadaşlar bizde 11+2 deyiz yolun başı henüz 2. Hamileliğin bir tane oğluşum var bakalım henüz 2. Cinsiyet bilmiyoruz 🤗 ama buda erkek olacak gibi
Busraoz Srylcnkya Neden öyle mi hissediyorsunuz benim de oğlum var ama bayağı kız hissediyorum bir de rüyalarımdaki bebek hep kız🙈😅
Mervepera 14.0 haftalığız 12 de cinsiyeti söyledi dr kızım olacak ❤️🥰 kızıma kız kardeş çok istiyordum nasip oldu çok şükür 🤭❤️ gerçi mutlu olmayan kişiler var amaaaa büyükler 🤣🤣🤣🤣🤣
Busraoz Mervepera Yaaa sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin🌸 Biz de 2 hafta sonra tekrar gideceğiz 14+0 oluyoruz tam. Ayrıca önemli olan sizsiniz ne güzel gönlünüze göre vermiş 🙏🏻
Mervepera Busraoz ayne öyle hiç umrumda değiller ama yinede can sıkıyorlar ister istemez 3 yü yaparsınız bile dedi sevgili kayınvalide Allah akıl fikir versin
Slnspt 2prensesannesiiii %90 erkek demişti doktorumuz 14.haftadan sonra netleştiririz herhalde ☺️ sizin belli mi ?
Clskan2524 zumraninannesii İlk hamileliğim ve 13+0 olduk biz 🥰 Henüz cinsiyetimizi öğrenmedik salı günü doktor randevumuz var bakalım 🫶🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲🏻
Bilinmiyor-1234 Bende hala öğrenemedim özele gitmek istiyorum ilki büyük ihtimalle buda kız diye düşünüyorum sağda oluşu ve rüyamda da görünce kesin kız diye ayarladım kendimi bakalım hayırlısı ne ise o olsun benimde temmuz başı ortası gibi nasip olursa