Minezra papatyamm_ ben pazartesi gideceğim 11 oluyorum nerdeyse tahmin soracağım bakalm söylerse doktorumun usg si çok iyi kendiside perinatoloji prfs pozisyonu uygunsa tahmin yapar diye düşünüyorum birde erkekse bence belli eder gibi
iremd-1798 Bende 14+6 dayım temmuz a geliyor doğum bir aksilik çıkmazsa inşallah 🥰 bir kızım var o normal oldu bunda da sorun çıkmazsa normal İnşallah ☺️
Moorbit papatyamm_ yok hayır daha öğrenmedim. 4 şubatta randevum var bakalım doktor söyleyecek mi ? Siz ?
minnosmakarna Kızlar ben instagramdan cinsiyet tahmini sayfasına baktırdım ultrason fotoğraflarından falan bakiyor %75 kız dedi baya bilmiş sayfasında paylaştıklarına göre bakalım sonuç ne olacak 12 Şubat’ta kontrolüm 😊
2prensesannesiiii Minezra kız benim ekimde olmuşsa kız kasımda olmuşsa gebelik erkek diyor çin takvimi 13 ekim adet tarihim normalde benim 2 hafta geç döllenme olmuş 26 ekime aldılar regl tarihimi son adet değil hamile kaldığım ay önemli oysa ama drum kız tahmin ediyor cinsiyeti 1 ay sonra öğreneceğiz 🥰
Minezra 2prensesannesiiii benim adetim 16 kasım çin takvimi erkek gösteriyor iki kızım var bakalım ne olcak 😅😅 ücretli tahmin sayfası 2 si kız 1 i erkek dedi ama ben eğlencesine baktırmıştım
Moorbit papatyamm_ Sağlıklı olsunlar da. Bir tane oğlum var çok kız istiyorum😍 bir daha yapamam büyük ihtimalle çok zor geçiyor hamileliğim. Oğlum da böyleydi. Rabbim her meyveden tattırsın inşallah 😊
2prensesannesiiii Minezra 😂😂😂 bende 1 ay beklicem artık bunun için biter mi be😮💨😁 ben onlara inanmıyorum ya burda tahmin falan yapıyoruz da onlar para istiyor ne kadar verdiniz sorması ayıp
Minezra 2prensesannesiiii 100 😅 çok eminler tabi kendileride diyorlar allah bilir onlar tezlere göre hesaplıyorlar işte sağ sol adet çin bilmem ne
Betul7272 Bende 11 +3 haftalık hamilyim Ağustos ortalarında doğum olur gibi gözüküyor Allah hepimizin sağlıklı ve hayırlı bı şekilde kucagimza almayı nasip etsin inşallah