Hamilemiyim
ahsengl teşekkür ederim yazdığınız için valla merak ettim inşallah vardır mi desem yoktur mu desem sonradan olur mu desem bilemedim ama güzel bir duygu üzülmeyin ağlamayın da
mrvcermeli hayırlısıysa olsun inşAllah nasip demek düşüyor bana ilk üzüldüm emzirme açısından ama varsa da herşeyin hayırlısı
ahsengl amin canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Kızlar benim Bat 5 Şubat çok erken biliyorum ama iki gün önce kaset test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı bugün yaptım hiç bişey yoktu sizce neden olabilir?
Haticeeee6161 test hatalı cnku. Pzitif olan hatalı olmuş olablir tekrar adet geçerse dene
MorKelebek54
Burda kan vermiştim hatırlarsanız kızlar 76.96 çıkmıştı şimdi 21 çıktı sağlık ocağına da ki doktor demesin mi burda ki ölçümümüz bozuk diye hastaneye gideceğim yarın
ahsengl iyi de saglik ocaginda alinan kanlar da merkez hastsneye yani egitim arastirmaya gidiyo kanlar orda laboratuvarda incelenip cikiyo sonuclar. Saglik ocaginda bakilmiyo ki sonuclara
MorKelebek54 şöyle düşün canım ben şuan ilçedeyim hem sağlık ocağı hem hastanesi aynı yer alt kat sağlık ocağı üstte dahiliye , göz , röntgen ve laboratuvar var bu kadar o yüzden orda yapılıyor yani eğitim araştırmaya gidipte yanlış demediler
ahsengl degisik mis🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@mamyyy1312 Gözüaydın oldun hamile🌸🥹🤲🏻🤲🏻
@ahsengl Kimyasal oldu galiba sizin değer düşmüş çünkü
ahsengl bozuksa başta niye aldılar 🤦🏻♀️ gittin mi hastaneye
mamyyy1312 hamile bencede canım
ahsengl ayy inşallah hamilesindir beni bı heyecan sardı kız niye bilmiyorum tanımıyorum ama seni valla heyecanlandım inşallah güzel haberlerini alırız 🤲
mamyyy1312 hamile bence ama gene de evet kan versin en iyisi kan çünkü
Tamamdir cok teşekkür ediyorum 🥰