Melek0606 biliyorum da bazılarının erken geliyor ya sütü canım akıyor hatta buzlukta muhafaza edenler bile oluyor o yüzden sordum

ahsengl ilk bebegimde bende öyle yapmıştım ama sütüm fazla olduğu için gerek kalmadı döktüm 3 ayı geçince kullanılamaz

ahsengl ama 3ay içinde kesilenlerde var öyle olmadı çok şükür o zman verirdim olsaydi

Hilaall bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı normal mi acaba şuan değerler düşük olduğu için

ahsengl canım kanda 79 cıktıysa gebesin testlere bakmana gerek yok kan en garantisi çünkü ilk önce kana sonra idrara geçiyor

Hicran57 teşekkür ederim canım ay ne bileyim insan beklemediği anda olunca inanamıyor ya benimkisi öyle bişey

ahsengl ama benim ki ikizmiş bide ben emzirmiyorum prematüre olarak doğdu biz mama verdik aç kalmasın diye emme refleksi yoktu çünkü

Hamile misiniz merak ettim 😀 benimde sizin gibi oldu 1 yaş var aralarında kızım 14 aylık olacak oğlum da 4 aylık doğruyu söylemek gerekirse zor oluyor ama ileride çok güzel olacak o yüzden merak ettim de benimde sizin gibiydi..

ahsengl teşekkür ederim yazdığınız için valla merak ettim inşallah vardır mi desem yoktur mu desem sonradan olur mu desem bilemedim ama güzel bir duygu üzülmeyin ağlamayın da

mrvcermeli hayırlısıysa olsun inşAllah nasip demek düşüyor bana ilk üzüldüm emzirme açısından ama varsa da herşeyin hayırlısı

Kızlar benim Bat 5 Şubat çok erken biliyorum ama iki gün önce kaset test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı bugün yaptım hiç bişey yoktu sizce neden olabilir?