ahsengl saat gec oldu ki kuzum saglik ocagina saat 11 e kadar aliyo kan sabah gitmen gerekiyodu

MorKelebek54 bizim burada öyle değil aldılar ama yarın açıklanabilir canım büyük ihtimalle

ahsengl çok arada bir değer yükselebilir belki diye demiştir. Bakalım verirsin tekrar kan

ahsengl gecikmen oldugu icin emin olamamis doktor da belki varsa da yeni gebeliktir diue duusnmustur belki

HndeA sizin değer ilk öğrendiğiniz de kaçtı acaba ?

ahsengl yani ben emzirmiyordum Dr sütün artar dedi yanlış hatırlamıyorsam şöyle benim 15.000 binin ğstündeydi şuan 7 haftalık Ben düzensizdir diye düşünmüştüm iki ay regl olmadım nerdeyse

ahsengl bnde doğumdan 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ve 15 aya kadar emzirdim bazıları tandem seklindede emzirebiliuor korkmayın

ahsengl sonuç 0.76 mi 76 mi hayırlısı olsun canım geri cekilme nasil gebelik oldu bende bu ay tek korundum geri cekilme sadece gebelikte meme ağrım hassasiyet cok olur şuan yine öyle sabah test yapacagim 4 yıl geri cekilme korundum birsey olması suan ne durumda bilmiyorum bugün kanlı akıntı geldi kahverengi hatta adet oldum dedim çözülmedi agrimda yok bilemedim

Yakamoz20 ben yanlış anlamışım 76.96 sonuç sanırım hamileyim yarın doktora gideceğim inşAllah

Melek0606 teşekkür ederim sağolun aklımda kaldı ya yetemezsem diye 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum çünkü düşündükçe ağlayasım geliyor ama nasip tabi ki herşey de vardır bi hayır

ahsengl bende 17+6 haftalık hamileyim 15aylik.bebegim var hala emziriyorum ben çok zayıfladım onun dışında iki bebeğimin durumu da iyi çok şükür ama ek gıda veriyorum ben bazı doktoalar 4 5 aylıkken kes dediler araştırma hastaneisnde doktor emzirebilirsin isteğin zman kesebilirsin dedji

ahsengl bn 5 ay kabullenmedim ve hamileliği kendime zehir ettim şuan kızım 8 aylık oldu bile zaman zaman bitiyorsun cokuyorsun ama herşey geride kalıyor😂 bni biraz oğlum yıpratıyor ama 2 si buyuyunce hayat bna güzel inşallah 🤲♥️

Hilaall peki ilk süt basıl oldu küçük bebeğinizi kolostrum sütü alabildi mi ?