myangelson tabi ki
Hamilemiyim
ahsengl saat gec oldu ki kuzum saglik ocagina saat 11 e kadar aliyo kan sabah gitmen gerekiyodu
MorKelebek54 bizim burada öyle değil aldılar ama yarın açıklanabilir canım büyük ihtimalle
myangelson 0.76 çıkmış sizce doktor demiş haftaya tekrar versin
mombarbie_ 0.76 çıkmış kızlar haftaya tekrar versin doktor demiş net bişey diyemem ama 0.25 üstünde normal hormonlardan dolayı yükselir mi
ahsengl çok arada bir değer yükselebilir belki diye demiştir. Bakalım verirsin tekrar kan
myangelson Aynen sanırım o yüzden dedi hafta haber veririm kızlar 😂
ahsengl gecikmen oldugu icin emin olamamis doktor da belki varsa da yeni gebeliktir diue duusnmustur belki
ahsengl tamam 😅
ahsengl bnde doğumdan 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ve 15 aya kadar emzirdim bazıları tandem seklindede emzirebiliuor korkmayın
ahsengl sonuç 0.76 mi 76 mi hayırlısı olsun canım geri cekilme nasil gebelik oldu bende bu ay tek korundum geri cekilme sadece gebelikte meme ağrım hassasiyet cok olur şuan yine öyle sabah test yapacagim 4 yıl geri cekilme korundum birsey olması suan ne durumda bilmiyorum bugün kanlı akıntı geldi kahverengi hatta adet oldum dedim çözülmedi agrimda yok bilemedim
ahsengl bn 5 ay kabullenmedim ve hamileliği kendime zehir ettim şuan kızım 8 aylık oldu bile zaman zaman bitiyorsun cokuyorsun ama herşey geride kalıyor😂 bni biraz oğlum yıpratıyor ama 2 si buyuyunce hayat bna güzel inşallah 🤲♥️