Serifesahin Sdtnrsvn Nilhan a bir kez gittim bir daha asla gitmem Daha muayene bile etmeden Sadece hamileliğimin negatif yönlerini sıraladı
Sdtnrsvn Serifesahin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah, sizden sonra ben doktorumu değiştirdim, Sibel hanıma geçtim, ilgisiyle bana olumlu etki bıraktı
Cerenbelis1 Serifesahin bilmiyorum ki normal bence anlaşamayabilirler hastaneyle daha önceki doktorum hastaneden ayrıldı sonra Sibel hanımla tanıştım ilk önce hastaneden ayrılıp ayrılmıcağını sordum burda devam edeceğini söyledi içim rahatladı benimde
Serifesahin Sdtnrsvn onu çok duydum ama özgeçmişine baktığımda 2 senede bir hastane değişmiş tedirgin oldum ama bende ona gitçem galiba 🤭🫣
Ebbraarr baab1 ben Ankara’da oturuyorum 9 ay önce hemen hemen bu fiyatlara doğum paketi satın aldım normal gibi geldi
Sdtnrsvn Serifesahin Karabük de görev yapmış daha önce, ben Karabükde ki hastaları ile görüşmüştüm . Çok sevilen övülen bi doktor dediler . Hakkınızda hayırlısı olsun 💐🌺
Cerenbelis1 Serifesahin kız tabikide doktor olabilirler ama maaşlarına bakarlar onlarda çalışıp hakkını alıyo sonuçta işleri gerçekten zor
baab1 Serifesahin memnun kalmadım hizmetten içime sinmeyen bişeler vardı ilerletemezdim bu sekılde sureci🙏🏻
-sema- baab1 merhaba yazılarınızı okudum paketi iptal edince ödemenizi alamadınız değil mi çünkü kendi isteğinizle iptal ederseniz alamıyorsunuz diye yazıyor sözleşmede
baab1 Serifesahin yüzyıl çiğdem hanım. İlk gebelıgımı onunla geçirdim cok memnun kaldım sımdı tekrar onunlayım. Yoksa hastane olarak ekstra övülecek biyerde değil yine. Doktorum olmasa🌸