-sema- yok valla hiç öyle düşünme benimde ilk gebeliğim ve başka doktor arayışına hiç girmedim inan. Eşi de çok çok iyi biri o da kadın doğumcu genelde onunla da paslaşıyorlar. Bende öğretmenim o yüzden sanırım tavırlarına mesleki açıdan alışkınım. Ben hatta bebeğimi kaybetmekle korkutuldum farklı bir doktor genel cerrah tarafından. Soley hanım o kadar rahatlattı ki anlatamam sana. Soğuk gibi duruyor ama doğum anında gir yorumlarını da oku hatta hep psikolojik olarak desteğinden bahsetmişler. İyi geçecek iyi düşün iyi olsun, sen ona güvendikten sonra emin ol o da elinden geleni yapıyor. Bazen denk geliyorum gidince test istiyor özellikle detaylı ultrason o kadar önemli ki ne gerek var diyenlerle karşı karşıya kalıyor ve bu bence hiçbir doktora verilecek tepki olmamalı o zaman benim burada işim ne falan oluyorlardır gerginlik yaşayanların çoğu da bu sebepten yaşıyor. Bak ben hastaydım antibiyotik tedavisi olmam gerekti korktum ilaçları içmedim . Bana baya kızdı böyle iyileşemezsin bu şekilde anlaşamayız diye. Çünkü verilen tedavi var ve ben bunu uygulamadım haklı olarak isyan etti. Her doktorun mizacı farklı. Sosyal medyada sürekli şen şakrak doktorlar ön plana çıkıyor, öyle olunca da Soley hanımın size soğuk gelmesi çok normal. Biraz uzun yazıyorum için rahat etsin diye. Ama en doğru kararı yine sen kendin ver canım . Ha hastane konusunda da ben çok araştırdım. Sağlık meslek lisesinde görev yapıyorum o yüzden staj öğrencilerimden ve çalışan öğrencilerimden çok çok bilgi aldım sordum. Medarın hijyen konusu bir çoğuna göre çok iyi. Çalışanları da çok güler yüzlü. Ben medikale detaylı ultrason için gittim Soley hanımın eşi orada çalışıyor berbat bir hastane. Ne hijyen var ne çalışma ahlakı . Yüzyılda kuzenim ve çok yakın iki arkadaşım doğum yaptı doktorları iyi evet ama ameliyathane hizmetleri berbat, yeni doğan kan alımı ve yetişkin kan alımı aynı yerde yapılıyor hijyen ve güven berbat. Her hastanenin vardır illa ama ben içeride öğrencilerim olduğu için onlardan da çok tavsiye alarak medara gittim orada da vardır illa ama diğerleri kadar değil. Hele yüzyıl tam bir facia. Kuzenim doğum yaptı , odasının camının önünde hasta bakıcıları kedi besliyordu ve sokak kedisi. Benimde kedim var çok da seviyorum ama sokak kedileri hem yeni doğan hem de anne için tam bir tehdit.