Zeydinannesi Cansuerdogann7790 doğumdan sonra pek ilgilenmedi,bilekligimde bile onun adı yazmıyordu başka erkek doktor adı vardı,sezeryanda sonra kendimi toparlayamadim,çok bastrmşlar omurgam zedelenmiş
Dmrcn Zeydinannesi renkli ultrason ekstra para vermedik biz muayne ücretini ödedik kontrollerini yapıp en son renkliyle gösteriyor resmi renkli istersek 50tl ücretti
sariniz13 Mihrac54 1300₺ 2 hafta önce fiyat almıştım medar 1500 merkez hastanesi 915 medikalpark 1215
sariniz13 Mihrac54 ben oraya gitmeyi düşünüyorum medikalparkın muayenesi yüksek geliyor orada kime takiplisiniz ve muayene ücreti 615₺ diye hatıyorum bilgi verir misiniz
Zeydinannesi Cansuerdogann7790 bende takipliyken memnundum arkadaşlarımdan norml dogumda memnun olanlar da vardı ama ben memnun kalmadım
Dmrcn sariniz13 muayne ücreti tam hatırlamıyorum klinik gebze medar hastanesinin hemen yanında arayıp sorabilirsiniz kliniği her bilgiyi veriyorlar
Zeydinannesi Dmrcn gitmeden söylüyor musunuz renkli ultrason cektrmek istediğinizi yoksa muayene de söylemek yeterlimi