_Birmelekannesii_ Bende elendim galiba bat dün du hala olmadım sabaha erken gebelik testi yaptım negatif
Nehirrrnill Seymaatmaca ya kahverengi akıntı beyaz akıntıyla birlikte sadece peçeteye geliyor sizce bu ne oluyor regli mi gelicek yoksa ben test yapayım mı yani regli oldum sandım ama hiçbişey yok sadece tuvalette kahverengi-beyaz akıntı geliyo
Nehirrrnill Seymaatmaca sabah bakayım hla iğne gibi batmalar var sabah regli olmamışsam yapıcam inşallah
betul57 Kızlar benimde bat pazar günü ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Erken gebelik testinde çıkar mıydı yoksa beklemeli miyim?
Cemreeamine betul57 hayır kimisinin Regl geçildikten sonra da belli oluyor beta ya göre geç döllenme olabilir hiç testte çıkmayıp kanda çıkmayıp Regl geçtikten sonra belli olan çok tanıdığım bar umudunu kaybetme
Furqane2002 Kızlarr yerleşme kanaması kaç gün devam ediyor normalde?? 1,2,3 hafif pembesi lekelenme var ama ne adet ağrısı var nede adet belirtisi uykudan kalkıncada midem çok kötü bulanıyo ölücekmişim sanki🫤🫤
YesimAykut Bat 4 şubat ya gerçekten 1 gün gecik yani hiç gecikmiyor adetim😭😭😭😭😭😭😭 azıcık umut bile yok 2 gün önce gittim jinekolojiye 2 yumurtam varmış çatlamamış zaten😭
HESA20 YesimAykut hayırlısı olsun canım üzülme umut her zaman var unutma pes etme en azından düzenli adet oluyorsun ne güzel bnde düzensizlik var mesela ne zaman adet olacağını ne zaman yumurtlıcanı bilemiyorsun😐
mucizem4423 Benim de bat 1 şubattı test yaptıydım silik gibi çıkar gibi oldu 2 şubatta adet oldum ben de elendim. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip olsun hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲🏻
YesimAykut Furqane2002 Kullandım canım ama çatlamamış 2 tane vardı yumurtam adete 2 gün kala biri 27mm diğeri 24mm miş, usg sonucu da verdi doktor tüp bebeğe yönlendirdi gazi üni hastanesinde 😭😭
Furqane2002 Kızlar bende 5şubat ama yarın ilk idrarla yapıcam zaten olsa silik çıkar 3 gündü lekelenmem var hafif peçeteye gelecek şekilde pembesi ben hiç bir zaman adetimde lekelenme yapmazdım direk adet görürdüm qaliba soğan suyu ters yaptı
Melike_14 Bat 6 bugün dayanamayıp test yaptım negatif 5-6 gün önce yaptığımda kıl gibi çizgi çıkmıştı ama bugün çıkmadı dahada adet olmadım bu ay çok umitliyim 4 yıldır hiç bu kadar ümitli olmamıştım ama elendm bence bende aklım gitti yine benim🥺