Didem24 Kızlar merhaba benim beklenen adet tarihim 1 şubattı bugün test yaptım negatif çıktı ama regl de olmadım normalde hiç gecikmezdi adetim sizce bi umut var mıdır yinede olsa testte çıkmaz mıydı ya
YesimAykut Furqane2002 Kullandım canım ama çatlamamış 2 tane vardı yumurtam adete 2 gün kala biri 27mm diğeri 24mm miş, usg sonucu da verdi doktor tüp bebeğe yönlendirdi gazi üni hastanesinde 😭😭
Furqane2002 YesimAykut Allah yardımcınız olsun🤲🏻testde 2 koyu çift cizgi var yani şimdi böyle çıkınca çatlama olmayada bilirmiş öylemi?
Mercan_35 YesimAykut neden hemen tüp bebeğe yönlendirmiş ki? Kaçıncı denemeniz normal tedavi ile? Aşılama oldunuzmu peki?
YesimAykut Mercan_35 3 kez klomen çatlatma iğnesi, 1 kez femara çatlatma iğnesi oldum, başarısız, 2 kez de aşılama oldum, çocuğum yok😭
Mercan_35 YesimAykut ah canım bende öyle 6 yıl oldu uğraşıyorum bebiş için seni çokkkk iyi anlıyorum. Tüp bebekde olmadı benim malesef..en iyi doktor,şifa ayağına gelsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al.moral bozmak yok mücadeleye devam🙏👶🏼