Seymaatmaca Nehirrrnill estagfurullah ne kusuru inşallah güzel haberler alırsın canım benim bende bir gün önce yaptım yoktu ertesi gün yaptım vardı benimde belirtim regl olacakmışım gibi ağrı birde sol kasığımda iğne batması gibiydi ver bakalım test bizi de haberdar eyle 🌸
Seymaatmaca Furqane2002 merhaba öncelikle inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberi alırsınız 🫶🏼 yerleşme kanaması adet kanaması gibi yoğun kırmızı değildir hafif lekelenme şeklinde gelir canım hiç duymadım yoğun kırmızı geldiğini. Kaç gün gecikti adetin canım
Seymaatmaca Furqane2002 kusura bakma 3 gün kaldı demişsin ben 4 gün kala öğrenmiştim ama cok silikti istersen yarın sabah ilk idrarla test yap canım
Ayshababy Seymaatmaca bende yeni test yapmiştim dün cok silik cikti gozlen bile zor gorunuyor inşaallah netleşir
Furqane2002 Seymaatmaca Hafif lekelenme ara sıra geliyo azca koyu kırmızı diyil her ay adete 2,3 gün kala karın kramplarım olurdu şimdi yok
Seymaatmaca Nehirrrnill allahın izniyle verirsin canım ne zaman yapacaksın test bizide haberdar eyle 🌸
Nehirrrnill Seymaatmaca yarın sabah ilk uyandığımda yapayım diyorum yani belki regli gecikmesidir bilmiyorum ki üzülmek istemiyorum artık 1.5 yıldır olmuyor :(
Seymaatmaca Nehirrrnill normalde oluyor mu regl gecikmesi inşallah güzel haberler alırsın 1.5 yılına değer canım benim 🫶🏼🌸
Nehirrrnill Seymaatmaca yani pek olmaz aslında mesela şuan olmuşum giibi hissedip gittim hala olmamışım iğne batıyo hissi olmuyordu o bugünde fazla oldu bilemedm inşallah vardır yani umudu kesmiştim aslında ama
ncbkyaa Benim de bat 4 dün test verdım 260,1 çıktı sonuç 2 3 yılın sonunda ınsallah. Sağlıkla ılerler kızlar
Seymaatmaca ncbkyaa hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸 amin inşallah artışlarımız güzel olur
Nehirrrnill Seymaatmaca sabah yapıcam daha yoğun oluyor ya ben inanılmaz su içicisiyim yarın saat su içmeden duramam :) seyreltmek istemiyorım :)
Nehirrrnill Seymaatmaca ya kahverengi akıntı beyaz akıntıyla birlikte sadece peçeteye geliyor sizce bu ne oluyor regli mi gelicek yoksa ben test yapayım mı yani regli oldum sandım ama hiçbişey yok sadece tuvalette kahverengi-beyaz akıntı geliyo