nurellmas7 Allah razı olsun çok teşekür ederim
Adet gecikmesi
Kızlar ben dostinex kullanıyorum prolaktin yüksekliği için 3.günüm oldu bugün adet gecikmesi kullanan var mı aranızda kullanıpta adeti geciken
nurellmas7 yok canım aslında geçmiş sonuçta
Elif3419 hayırlısı canım, geç döllenme olma ihtimali olabilir mi acaba?
- Düzenlendi
Sinemm68 eşime söyledim gelirken test alacak sence yarın sabah mı yapayım
nurellmas7 yani ben ilk hamileliğimde adetim bir gün geçmişti akşamına yapmıştım şimdide yapabilirsin
Sinemm68 ne güzel Allah bağışlasın🙏🏻 hep negatif gördüğüm için elim gitmiyor bir türlü pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyip cesaretimi toplarsam yapacağım🤭😇☘️
nurellmas7 bende 22 ocakta olmam gerek ama henuz olmadim bekliyorum bende akintinaz az oluyor gogus hassasiyeti var hayrlsi olsun insllh haberin bizede?
Gamze_dn hayırlı olsun hepimiz için güzel haberler verelim inşallah🌷
nurellmas7 amin amin guzel haberleri veririz insllh
nurellmas7 sonuç nedir yaptın mıı🤩
nurellmas7 belkide olabilir canım haftaya tekrar kan vericem nasipp bakalım🤲🏻
Elifcamci hayır gelirken almayı unutmuş herşeyi almış onu unutmuş 😵💫🙄
Ben yarın gidip alıp yapacağım 🙂
nurellmas7 hadi yapabilirsiniz ❤️❤️ bizede haber verin
Bugünle beraber gecikmenin 4. günü, az önce testi yaptım negatif çıktı. https://imgyukle.com/i/yp8AEx
Bende gecikmemin 7. Günündeyim idrar testi negatif
Dilekylmaz ay bu ay niye böyle oldu hiç belirti de yok bel ağrım oluyor çok ayakta kalınca 6 gün oldu hala olmadım yarın kan vereceğim ben sanırım
nurellmas7 bende aynı durumdayım belim ağrıyor benimde pazartesiye kaldı idrar testinde mi negatif senin
Dilekylmaz evet idrar negatifti bugün 6. Günüm kan verdim 2 saate çıkıcak inşallah acaba mı acaba mı diye diye yoruldum gittim verdim kafamdan atayım diye