Fbd Tomrisinizi değildir benim de mide yanmam olmadı doktor saçlarını görüyormusun diyor ultrasonda tabi ben görmüyorum ama o görüyor 😊 saçları olduğunu duyduğuma çok sevindim hem ben pek inanmıyorum ya saçla mide yanmasının bağına
Tomrisinizi Fbd bende inanmiyorum da ne sacini ne.yuzunu hic biseyinide goremedim nazli kizim elleriyle kapatiyor yuzunu kafasini 🙄
Tomrisinizi Caglaaa suan kacinci haftadasiniz yani kac haftadir kanalda bebek kanala inince ne zaman doguyor acaba 😅
Fbd Tomrisinizi he bizimki gösteriyor bir kere göstermedi daha bu güne kadar hep gösterdi bizim kız ya şükür 😊
Fbd Tomrisinizi 😊 bilmiyorum bakalım ne diyecek benim en son gittiğim de kanala doğru duruyor ama kanala girmemiş dedi 35 de bende dursun istiyorum çıkmasın sanırım Doğum korkusuna 🤣
Tomrisinizi Fbd ultrasonun ses dalgalarindan rahatsiz oldugunu soyluyor doktor kizim normaldede seslere cok tepki veriyor korna sesinde filan hemen toplaniyo ödlek fadime 😂
Seyhan34 Tomrisinizi göbek aşşağı iniyor bacak bacak üstüne atamıyosun oturup kalkarken zorlanıyorsun miden rahatlıyor ve belin sabitlenmiş gibi hissediyosun
Zhraaltun Tomrisinizi 29+4 olduk canim yatyorm hep igne gelistriciler sermlar fsln aldim 2 gn boyunca
Seyhan34 DerinMila benim karnım aşşağıda fakat bebek kanala girmedi genelde ya yatay yada baş yukarı pozisyonunda duruyor
Tomrisinizi Merobebe kanala inmisse bile ilk dogumda yaklasik bir ay suruyormus.bebegin dogmasi bence korkmayin hem doktor teshisi koyar inmismi kalmismi cikmismi 😁
Merobebe Zhraaltun kaç haftalıksjnjz acaba Benimde 1 haftadır vajinamda baskı ve kemiği ağrıyo ve bacak aramda ağrı var korkmaya başladım ya😱
Zhraaltun Merobebe 28 haftalikkn ogrendm canm suan 29+5 olduk panik yapmaa ama foktruna soyle sikaytini nolr nolmaz
Merobebe Tomrisinizi ağrılarım çok var yarın bi gideceğim inşaallah. Ama benim ikiz . En son gittiğimde doktorum erken doğum riski yok demişti ama o zaman şuan ki ağrılarım yoktu zaten benim doğuma 22 gün falan var sezeryan tarihi
Tomrisinizi Sey duymustum duz zeminli yere bacaklarinizi dumduz uzatip desteksiz dik oturun eger bacak bacak uzerine atabiliyosaniz bebek kanala inmemis atamiyorsaniz bebek kanalda demekmis 😂 bebegi kanala kesin inmisler bi denesin ya nolur nolur cok hayin merak ediyorum 😂