Ozlem_4545 Zeyela bnce yap bnim adet günüme 7 gün var seninki pozitif çıkar inşallah catlatma inesinin 12 inci günü bu gün negatif çıktı ama normal mis 14 üncü gün kesin sonuç elde edebiliyor musuz günler geçmiyor inşallah hayırlısı ile hamile kalırız
Ozlem_4545 Zeyela anlam veremedim Bn bu lekelenmenin ne olduğunu bebeğin yer edinme kanaması olabilir mi diye düşündüm öyle teselli etmeye çalıştım kendimi
Zeyela Ozlem_4545 aynen ben de öyle düşündüm de bakalım hayırlısı olmayadabilir ben biraz daha bekleyeceğim net olması açısından erken yapıp hayal kırıklığına uğramayayım
Zeyela Ozlem_4545 bana da policaps vermişti bilmiyorum etkili oldu mu da klomen çok etkili oldu bu ay olmazsa bunu aylarca deneyebiliyor muyum acaba olmazsa doktora sormayı da unuttum
Ozlem_4545 Zeyela ikinci Ay da kullanılabiliyor ama ondan sonra Bi bilgim yok bnde merak ettim inşallah olur da bir sonraki ay a ihtiyacımız olmaz
Zeyela Ozlem_4545 sizi de merak ettim bugün benim çatlamadan sonraki 16. Günüm yarın bir erken test yapayım bakayım hiç gebelik belirtisi de yok mide bulantısı vs.olması da gerekiyor mu acaba böyle belirtisiz olan da var mıdır bilemiyorum
Ozlem_4545 Zeyela bnim 13 üncü gün negatif çıktı bu gün üzülüyorum ister istemez Rabbım hayırlısını versin 16 gün kesin belli olur bnce Bi yapın Bn de merak ettim sizinkini
Ozlem_4545 Zeyela 5 Ay önce 8 haftalık hamileydim bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum ondan sonra hamile kalamadım bir buçuk yıllık evliyim
Ozlem_4545 Zeyela malesef olmadı negatif kan testi de aynı inşallah sizin bebişiniz olmuştur bu gün 14 üncü gün Bi umut adet günüme kadar belki çıkar diye bekliyorum ama çok umudum yok gibi
Zeyela Ozlem_4545 merhaba ben de tam size yazacaktım ben hamileyim bugün yaptım çift çizgi kan testinde de çıktı inşallah size de nasip olur😍🙏🏻