Zeyela Ozlem_4545 merhaba ben de tam size yazacaktım ben hamileyim bugün yaptım çift çizgi kan testinde de çıktı inşallah size de nasip olur😍🙏🏻
Ozlem_4545 Zeyela tebrik ederim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah darısı başıma yarin 15 inci günüm hala Bi umut diyorum Rabbım bana da nasip etsin inşallah senin yumurtalar kaç mm olmuştu
Bbk88 Zeyela bende de pko var anladım canım demek ki yumurta çatlıyor kendiliğinden büyümede mi sorun vardı ozaman
Bbk88 Zeyela benim.5 ay önce bir kimyasal gebeligim var doktor vitamin verdi kalırsın dedi henüz klomene falan vs birsey demedi canim olmazsa gecicem ona ben de
Zeyela Bbk88 ben de o kimyasaldan korkuyorum ama şu an öyle bir durum yok şükür kanama vs. İnşallah olmaz
Zeyela Ozlem_4545 en son kaç mm demedi çatladığını söylemişti ama öncesinde 17 demişti herhalde 20de çatladı diye düşünüyorum 3 gün sonra tekrar gittim çünkü çok sağol inşallah sağlıklı geçer
Ozlem_4545 Zeyela 14 /15 idrarda görünmemişmiydi bende bir umut soyleyecegin şeylerden umut yeşertiyorum içimde
Bbk88 Zeyela benim 4 gün geçmişti adetim test yaptım 26 çıktı vbeta sonra 2 kati artması lazım ya sağlıklı olması için benim 3 değerim çok iyi artti sonra iki katı artmamaya başladı 800 e kadar çıktı değer sonra düştü adet gördüm
Zeyela Ozlem_4545 yok canım ben sadece 16. Gün yaptım ama önceden de yapsam çıkardı bence inş olur ama sen yine de çok umut bağlama ben bağlamadıö hayal kırıklığı olmasın diye