Mucizem24 Liyamm1 cumartesi kadın doğuma randevu almış jnşallah teyze oluyorumdur oğluşuma arkadaş gelsin 🙏🏻😁 teşekkür ederim 🌸
Kader-B Mucizem24 daha çok yeni öyle çıkması normal adet gecikmesinin 7. Günün 1435 ile öğrendim bende değerler iki günde bir ikiye katlıyor kendini geç döllenme oluyor bir sürü şeyi var normal yani üzülmesin
Evhamlikurabiyeanne 6 gün gecikmisti 2205le ögrendim ama test yaptiktan 3 gun sonra kan vermeye gittim hemen gitmedim
ceyblog Damla Damla benimde aynı sonuç ne oldu acaba kaç haftalık oldunuz keseyi Kalp atışıni ne zaman duydunuz?
Zeyasln Mucizem24 oğlumda adet 1 gün geçmişti verdiğimde 3200 lerdeydi 2.oğlumda adetten 1 hafta sonra verdiğimde 3500 lerdeydi
Bhyshn pilateslover benimde aynı değer dedi cuma günü tekrar kan vereceğim bakalım hayırlısı inşallah
Anneoluyorumm00 Mucizem24 ne düşükü canım çok iyi benim bir gün gecikmeyle 46 la öğrendim seninki çok iyi ilk hamileliğimde de üç gün gecikmeyle 134 le öğrendim
HESA20 Mucizem24 bnmde kızımda 614 cıkmıştı doktor düşük değer dış gebelik olabilr dedi ama hiçbir sorun yoktu gayette güzel yani bence
Mucizem24 HESA20 Bana kalırsa da öyle gereksiz yere Moral bozuyorlar 2 gün sonra tekrar et falan demedi mi dedim Doktor Hayır hiçbir şey dememiş salmış başından bir de özel hastane yani
hayalim35 Mucizem24 neye göre düşük önemli olan düzenli artması adete 1 gün kala 166 çıktı çok şükür 26+6 haftalığım
Simge22 Mucizem24 12 Ocak 63 14 Ocak 186 16ocak 492 cuma günü doktor randevum var şuan 5 +1 haftalığız nasıl sizce ?