ceyblog emirtimr1 bende tıpkı sizin gibiyim adete 4 gün kala 0.650 ile öğrendim havada yakalamisim resmen🤣 adetten 4 gün sonra 55 çok düşük geliyor bana takip etmiyorum korkuyorum. Sizin sonuç ne oldu acaba
ceyblog Damla Damla benimde aynı sonuç ne oldu acaba kaç haftalık oldunuz keseyi Kalp atışıni ne zaman duydunuz?
bebegimhayalim Mucizem24 evet canım hatta ben 12 haziran son regldi 14 temmuzda 27 ile öğrendim. Ama geç dollenme diye doktor son refl tarihimi 21 haziran olarak değiştirdi
ceyblog emirtimr1 stres olmamak haftalık hesap yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum🙏 geç döllenme vs dedi mi size ya da sat degistirdi mi kese ve kalp atışını ne zaman gördünüz. Çok soru sordum kusura bakmayin sağlıkla büyütün insallah
emirtimr1 ceyblog doktordan iyi bilemezsiniz doktora gitmekten ziyada 2 güne bir aynı yere atmı saate kan verim 5 haftalık olduğunda da doktora gidin her gebelik aynı değildir ben buradan ne desem boş☺️
Mucizem24 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻 acildeki Doktor pek önemsememiş açıkçası cumartesi günü doktora kadın doğuma gideceklermiş O zaman belli olur inşallah teyze oluyorumduur😇🤲🏻
Mucizem24 HESA20 Bana kalırsa da öyle gereksiz yere Moral bozuyorlar 2 gün sonra tekrar et falan demedi mi dedim Doktor Hayır hiçbir şey dememiş salmış başından bir de özel hastane yani
HESA20 Mucizem24 ah ah bnm kide öyle bişey demedi bu değer düşük dış gebelik olabilir büyük ihtimal demişti hiç üzülmesin dua etsin bol bol daha düşük değerle öğrenenler var canım
incismom Mucizem24 son adet tarihim 8 aralıktı. 12 ocakta kan verdim ancak ilişki tarihi 21 aralıktı. 22 günlüktü ilk betaya baktırdığımda
Mucizem24 Liyamm1 cumartesi kadın doğuma randevu almış jnşallah teyze oluyorumdur oğluşuma arkadaş gelsin 🙏🏻😁 teşekkür ederim 🌸
Nuur2124 Mucizem24 ama zaten doktorlar tam döllenmenin ne zaman olduğunu kestiremedikleri için sat’ı baz alıyorlar .Bence normal adete yakın tarihte yumurtlama olduysa dolldnme 6veya 7.gun oluyor zaten birde bu şekilde hesaplayabilirsiniz🌸