Asel53 Cattu kızımda Rize şarda yaptırmıştım 3 buçuk sene önce, şimdi Rize araştırma da yaptırdım özelle araştırmanın hiç farkı yok
Cattu pamukpamukoldum numune de direk bakıyor mu doktora sıra aldığımda yoksa oda başka bi bölüme alan mı açıyor riskli gebeler için gidilen
pamukpamukoldum Bebehlimmm ay abartsınlar Valla cocuk doğunca oturupta tenkli ultrsyonlarına bakim demiyosun Direk bebeğe bakıyon Devlette aynı şeyi yapıyo O paraya bebeğine baska bişey alırsın
Cattu anapanda12 bende riskli gebeyim sanırım miyomum var rahim dışında kan pıhtılaşmasından da iğneler kullanıyorum :) kaş üstüne direk sıra alırsam direk bakabiliyorlar mı yoksa oda ayrıyetten bi yere alan mı açıyorlar
anapanda12 Cattu numunede doktorum duygu hanımdı beni 18 haftalıkken ultrasona yönlendirdi detaylı ultrason diye oradan kaş üstüne sıra verdiler sizde doktorunuza danışın bir
Cattu pamukpamukoldum yok normal kadın doğuma sıra alınca direk bakıyorlar mı detaylı ultrasona onu sormak istemiştim
pamukpamukoldum Cattu sıra alınca seni yönlendiriyo Gün aldırtıyo sana Başka doktor bakıyo Başka ayrı odaları var Ayrıntılılara baska doktorlar bakıyo
Cattu pamukpamukoldum iki kez gitmek gerekiypr yani üzdü :) oftan geleceğim de o yüzden sordum teşekkür ederim
Cattu pamukpamukoldum kaç haftalıkken acaba kadın doğuma sıra alınması lazım gün verince de bi kaç hafta sonra ya mı kalıyor diğer yerler için
Cattu pamukpamukoldum 13 haftalığım mesela trabzona kaç haftalık gideceğim ki o sonra beni kaç hafta sonraya atacak onu düşünüyorum dq
pamukpamukoldum Cattu su ara gitmelisin Ben 12 de gitmiştim 20 haftaya kadar bakılması gerekiyorya zor sıra buldum Şimdiden git randövünü al Cok dolu oluyo
Cattu pamukpamukoldum hangi doktor tercih ettiniz numunede acaba yeşimi çok duydum ama o gebelere bakmayabilir demişlerdi 182 yi aradığımda