Cattu pamukpamukoldum 13 haftalığım mesela trabzona kaç haftalık gideceğim ki o sonra beni kaç hafta sonraya atacak onu düşünüyorum dq
Cattu pamukpamukoldum kaç haftalıkken acaba kadın doğuma sıra alınması lazım gün verince de bi kaç hafta sonra ya mı kalıyor diğer yerler için
pamukpamukoldum Cattu su ara gitmelisin Ben 12 de gitmiştim 20 haftaya kadar bakılması gerekiyorya zor sıra buldum Şimdiden git randövünü al Cok dolu oluyo
Cattu pamukpamukoldum hangi doktor tercih ettiniz numunede acaba yeşimi çok duydum ama o gebelere bakmayabilir demişlerdi 182 yi aradığımda
hilalbahadir61 Cattu Detaylı ultrasonu Medical Park Karadeniz hastanesinde yaptırdım ama çok memnun kalmadım. Onun dışında Trabzon merkezde radyoloji kliniği olan detaylı ultrason doktorları varmış bunu sonradan öğrenmiştim.
anapanda12 Cattu numunede doktorum duygu hanımdı beni 18 haftalıkken ultrasona yönlendirdi detaylı ultrason diye oradan kaş üstüne sıra verdiler sizde doktorunuza danışın bir
Asel53 Cattu eğer araştırmada önceden girişiniz vardıysa gerek yok kadın doğuma , eğer hiç giriş yaptırmadıysanız önce kadın doğuma görünmeniz lazım
Cattu Asel53 ay maşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah kime hangi hastaneye doğurmayı düşünüyorsunuz