littlechick Buket1302 Bahçelievler medipol 900 Ne kadar çok giden vaemış yorumlarda gördüm hangi doktora gidiyorsunuz acaba
nurcan355 Buket1302 ozel hastane degilde ozel poliklinige gidiyorum 2 muayene 800 tl toplamda bir muayene 400 tlye denk geliyor yani
Ilaydademirci3543 Buket1302 izmir de yaşıyorum özel karatas hastanesi gidiyorum muayene ücreti 615 TL.oldu normalde yılbaşından önce 495 TL oluyorduk muayene ücretini yılbaşından sonra yükseldi
Tugbagnes- Yılbaşından önce hastanenin sigortasını yaptırdım. 37bin tl Doğum ücreti sezeryan Aylık kontollerim Hanım ilik boyunca yapılacak testler Bebek doğdun da kulak kalça göz muamelesi Anneye diyetisyen hepsi içinde bu parayı verdim Hastanede Medicalpark
MomsE Buket1302 1 ayda bin kere fiyat değiştiren medikalpark 🤦🏼♀️ resmen ticarethane. Doğumdan sonra bir daha tercih eder miyim bilemiyorum. Özel sağlık sigortam olduğu halde nefret ediyorum. sgk lı olanlara Allah yardım etsin.. 1600dü geçen ay 2 hafta sonra tekrar gittim 1800 haftasonu tekrar gittim 2000 tl dedi özellikle soruyorum her gittiğimde sgklı muayene ne kadar diye