Gamze-14 Aysenuraluc hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende yarın oraya gideceğim de yorumunuzu almak isterim
Ftmsntrk Aysenuraluc ayyy ben orda Pendik yüzyılda doğum yaptım 2019 da sancım var boş oda yok diye beni aşa da beklettiler devlet hastanesi gibi kalabalık hiç memnun kalmadım doktor hale kayiran o zaman uygundu fiyatlar
xhbgns Buket1302 Gitmek istediginiz hastaneye gore ve doktor unvanlarina gore fiyatlar o kadar degisken ki bence hangi ilde ve hangi hastaneye gitmek istediginizi de belirtirseniz daha dogru bilgi alirsiniz Ben de istanbulda zamli fiyatiyla 2850 tl oduyorum muayeneye 🤷🏼♀️
sdiniguzel Buket1302 Adana Güzelyalı Hastanesinde gittiğim doktorun muayene ücreti yılbaşı sonrası 1000 TL oldu doğum ücreti de 25bin TL
Cmscms06 Antalya Memorial muayene+nst ye 2000₺ veriyoruz zamlanmış hali. Güncel doğum ücreti de 28.000₺, normal sezaryen farketmiyor dediler, epidural sanırım ekstra 6-7bin ₺ oluyormuş
Anneseker oznur-1098 sizin doğum ücreti ne kadar benim normal 16 sezeryan 24 birde hangi doktora gidiyorsunuz
Sahsenem34- MLKYB İki gün önce aradım ben sgk liya 785 dedi size çok demişler medilife Bedia Zeynep hocaya hemde çok memnunum doktorda çok cana yakın işinde iyi
umutsmom20 Mervs Herkes ondan şikayet ediyor ama açıkçası benim sansimdan mıdır bilmiyorum ben hep erken bile giriyorum muayeneye 😊 O kadar detaylı bakıyor anlatıyor ki inanın bekleme süresi olsa bile deyiyir, tabi Nihat beyi bilmiyorum belki o da öyledir 😊
Mervs umutsmom20 ben serklajlı oldugum için malesef okadar süre bekleyemem zor 🥹 memnunsan ne güzel nihat beyde aynı şekilde ben tesadüf gittim ve çok memnun kaldım sadece biraz sakin biri okadar 😊😊