0918201 Atlasimgelse o nasıl fiyat ya bende özele gidiyorum 2 hemşire birden ilgileniyor herşeyimle doktorum mükemmel 700 muayne nst 150 tl
Mervs umutsmom20 Ben nihat güle gidiyorum hatta ilk randevuyu ayşe hanıma almıştım sekreteri ayarlıyor ya bi karışıklık yaşadık neyse aradım karışıklık için ve bana açık açık doktor hanım çok dolu 1 saatte 2 saatte kapıda bekleyebilirsin demişti şok olmuştum paramla rezilmi olcam diye 😏 o şekildemi oluyor
umutsmom20 Mervs Herkes ondan şikayet ediyor ama açıkçası benim sansimdan mıdır bilmiyorum ben hep erken bile giriyorum muayeneye 😊 O kadar detaylı bakıyor anlatıyor ki inanın bekleme süresi olsa bile deyiyir, tabi Nihat beyi bilmiyorum belki o da öyledir 😊
1momy Sibell61 doğum ücreti bilginiz var mı ben başka hastanede takipliyim özel ama doktorum türkiye hastanesinde de görev yapıyor orada doğum düşünüyorum telefondan bilgi alamıyorum
Cocuk_Gelisimci_Anne Busy hangi doktor bende Eskişehir deyim ben 1250 verdim ama nst ye ek icret almıyor
Haticeela Arenn1 palmiye hastanesi kadın doğum ayşegül özyapı alper çok iyiydi sağolsun çok ilgili. Çocuk doktoruda şuan için mürşit Acemoğlu. Henüz memnun kaldım iyi diyebilecek kadar gitmedim bebeğim 12 günlük
Gzdde0 bensu11 Bende 5 Ocakta muayeneyr Algomed hastanesine gittim Özgür doktora. Muayene sgk 700 Doğum 15.500
Nesoruyon Gzdde0 bende algomed eda kolagisigil e gidiyorum 700 TL verdim bu ay cinsiyet de öğrendik SGK 15 bin huvecezsiz 18.500 doğum diye bilgi veriyordu
Berkaras bensu11 Medical Park muzaffer Şengül canım memnunum ben ilk bebegimdede ona gidiyordum şimdide ona gidiyorum zaten 2-3 haftam kaldı doğuma