H1tce2 bensu11 Adana’da özel algomed Hastanesi’nde özgür diye bı doktoru çok duydum çevremde ama tecrübe etmedim kendisini iki ay önce muayene ücretleri 500 du şimdi değişti mi bilmiyorum
H1tce2 H1tce2 aynı hastanede ben Osman Çakara gidiyordum yaptirmadigim bazı testler sonucu ilgilenmemeye başladı bıraktım devlet hastanesine döndüm
Sareeee H1tce2 ben özgur beye gidiyordum su anda muane 700 tl dogum 15.500 ben sali gunu sezeryan dogum yaptim mukemmel bir dogumdu benim icin hem hastane hem amelyatim cok guzel gecti tavsiye ederim canm
Rabiul Buket1302 özel hastanede değilim doktorumun kendi kliniği 1200₺ di şuan 1500₺ oldu sanırım daha gitmedim şubat başı gidicem
Elin_ Buket1302 İzmir özel Çınarlı hastanesi 600 tl ben oraya gidiyorum. manisa grand medical hastanesi 750 tl demişti arkadaşım
Zelihapinar Buket1302 BHT klinik İstanbul’da Avrupa yakası 1500 tl ama hizmeti mükemmel kesinlikle üç senedir gidiyorum
Dilekk Zelihapinar merhaba hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz acaba var mı tavsiye edebileceğiniz🌸
Yesilhome İstanbul ataşehir dr kendi özel kliğini 2000 tl +900 tl nst ücreti veriyorum 🥹fiyatlar çok uçuk
Sahsenem34- MLKYB İki gün önce aradım ben sgk liya 785 dedi size çok demişler medilife Bedia Zeynep hocaya hemde çok memnunum doktorda çok cana yakın işinde iyi