Buby Wera 5-6 gün önden gidiyor doktoruma göre bu çok büyük sorun ama başka drlara sorduğumda 2 haftaya kadar normal diyorlar doktorumu değişicek gibiyim
Wera Buby canım bir hafta çok normal ve bunu şekere bağlayamaz benim 31.haftada 35haftalık gözüküyor şekerden iki haftaya kadar korkma
Buby Wera doktorum sürekli sezeryandan bahsediyor pkos hastasısın bebek iri 1 hafta önden gidiyor düzelmiyo hiç vs diyo ama herkeste saçmalamasın normal 1 hafta büyüklük diyo çok kafamı karıştırıp beni strese sokuyo🤦🏼♀️
Wera Buby bencede doktorun saçmalıo strese girmene sebep oluyor bir hafta önden giden bebek nasıl iri oluyormuş sen değiştir doktorunu
ikiminikannesi_ Buby eğer bu değerlerle tatlı yemene rağmen çıkıyorsa sende öyle bir gebelik sekeri yok ki bende tatlı yemeden çıktığı için bu değerler insuline başlattılar ama herseyi yiyorsan ve değerlerin buysa durumun çok iyi bu arada benim 2.ayimda cikti
Buby ikiminikannesi_ yani sabah çikolata açma çok az ekler yedim tatlı diye gözümü açtım ve durduramadım az önce ölçüm yaptım 120 çıktı şimdi bugün ve yarın salata yicem bi şekilde dengeliyorum ama kendimi çok fazla kısıtlıycak iradeyi bulamıyorum ki tatlıdan nefret eden bi insanım insandım
ikiminikannesi_ 2lokummannesiii ah ah izler gibi dimj midem küçüldü midem artık istesem de porsiyon bitiremiyorum yeneklerimj ben lendimi asla boyle hayal edemiyordum deli gibi yemeyi zeven asla zayiflayamayan ben hamileyken zayifliyotum ben dahim herk3s şokta evlat sen nelere.kadirsin😅😏
2lokummannesiii ikiminikannesi_ Evlat uğruna canım yoksa bende hamilelik öncesi 74tüm boyum var ama kalçam ve yüzüm tombikmiş yani😂şimdi hazır vermişken istemiyorum geri almak. Zaten doğumdan çıkınca 65 inde altında olurum.
Beyzab95 Buby 35 haftalığım bende de şeker çıkmıştı diyet vs yaptım çok dikkat ettim 4 kilo verdim üstünede hiç kilo almadım 2 hafta kadar sıkıldım bozdum 1 kilo almışım şimdi tekrar eski düzen döndüm sizi çok iyi anlıyorum zor evet ama benimki normal zamanında gidiyor ben benim gebelik şekerimden de bir şey anlamadım suda bebekte falan herhangi bir şekerle ilgili bir şey yok hatta tatlı yedikten sonra ölçümlerimde çıkmıyor ben anlamadım inanın annem şeker hastası üzüntü stres vs çok etkiler şekeri diyor ama bilmiyorum
Buby Beyzab95 neler yiyosunuz diyet yaparken bu yemek konusu beni geriyo ve bende stres üzüntü yaptıgımda gerçekten yükseldiğini farkettim
skrbsrl Buby tamam kaşık ölçüsü 3 veya 4 olmak zorunda zaten, ogunlerininuzde ekmek pilav makarna varsa sorun yok. Yanında sizi tok tutacak Ayran, yogurt gibi şeyler de vardır diye düşünüyorum. Yine de doymuyorsaniz lütfen diyetisyeninize bunu bildirin
Buby skrbsrl pilav yok bulgur var ekmek normaldede tükettiğim bişey değil doyurucu ama sürekli aynı şeyler yapıp yemek beni sıkıyo tarif konusunda çok yetersizim beni aslında zorlayan bu
ErnurBc Buby tatlı yemenize rağmen değeriniz çok iyi gebelik şekeri olduğu kesin mi acaba dün kahvenin yanında minicik çikolata yedim ama minik tatlandırsın diye diyetime uyuyorum da aslında ama 150 ye çıktı düşünün. Ekler yesem uçar
ikiminikannesi_ Buby ya siz gebelik sekwri misiniz ekler yemişsiniz ve 120 biz gebelik sekeri olanlar normal yemekle 120 deyiz aka bana da çikolata dokunmuyor çikolata yiyorum 95 oluyor en fazla
Beyzab95 Buby et tavuk balık salata 🥲🥲 kahvaltı ekmeksiz yumurta peynir falan filan 0 karbonhidrat ama akşama patates yatağında tavuk yapıcam fırında mecbur biraz patates yicem ölçü çok önemli
ikiminikannesi_ 2lokummannesiii valla faydası kilo oldu ben nir.al yemekle devam etsen en az 30 kilo alırdım ve asla veremezdim ve çok da mutsuz olurdum şuan benim de 62 63 le doğuma girmem bekleniyor bakalım nirmal kilom zaten olmam gereken 54 55 orada doğum sonrası inerim gibi
ErnurBc 2lokummannesiii benim 7.haftada ortaya çıktı. 16haftalık olucam ve daha yolumda uzun. Zor gerçekten Allah yardımcımız olsun.
Buby ErnurBc valla bende ona emin olamıyorum işte gayette nutella falanda yiyorum 3 4 tatlı kaşığı evde asla abur cubur asitli içecekler bulundurmuyoruz nutellayı almanyadan misafirimiz getirmiş en büyük kötülük bana ama onu yememe rağmen düşük çıkıyo cihaz mı bozuk acaba dedi doktor baktı bozuk olma imkanı yok dedi bu başlığı açmam bundan kaynaklıydı arafta gibiyim
Zynp12 Buby hiç yeme denilmez çok canın çektiğin bı tam yiyeceğine yarım ya yarım yiyecegine çeyrek ye ama dengeleme önemli
Buby Beyzab95 arada kaçamak illa ki olucak ben diyet yaptım şu son 1 haftadır yapamıyorum zorlanıyorum artık diyet yapsamda 1 2 tatlı kaşık mutlaka tatlı bişeyler yiyorum🤦🏼♀️